vad man ska packa för en första hjälpen kit för Boy Scouts

vad man ska packa för en första hjälpen kit för Boy Scouts

The Boy Scout motto är "Var beredd," för camping, vandring, båtliv och en mängd andra utomhusaktiviteter Ett av de bästa sätten att förbereda för alla nödsituationer är att packa en bärbar första förbandslåda

Du behöver: Cane pol.
Fiskelina (nylon).
Bobber.
Sänke.
Hook.
Betet.

Hitta en lämplig behållare

Den ideala behållaren ska lätt och robust. Innehållet ska vara säker från fukt och i vissa fall solljus. En liten, ogenomskinliga, plastlåda med ett stort fack fungerar bättre än något med mycket avdelare.

Pack Dressing Material

Dressing material som används för att täcka sår av varierande storlek. Beroende på aktivitet, kommer små självhäftande bandage och paket med gasbinda arbete för små skär-och skrubbsår. Rullar med gasväv och kirurgisk eller bomull band är viktiga för att säkra förband.

När jakt eller vandring långa sträckor, packa större kompressionsbandage för att hantera penetrerande sår med riklig blödning. Kompressionsbandage vara fiberrika det är fastsatt ner över ett sår för att tillämpa ständig press att stoppa blödningen.

Jägare bör även packa gasväv genomsyras med vaselin för att täcka eventuella lunga perforeringar, även känd som en sugande bröstskada. Det petroleum hjälper gelé förhindrar att luft kommer in i brösthålan genom såret och kollapsande lungan.

Pack rengöringsmaterial

innan du klär ett sår, om det finns tid, bör såret rengöras. En av de bästa antibiotika rengöringsmedel tillgängliga povodone-jod. Pack några små bomull rutor, den typ som används för makeup borttagning, som ska användas för rengöring av sår. En liten flaska steril koksaltlösning är bra för bevattningsändamål sår med en massa skräp. En antibakteriell salva appliceras efter rengöring innan en dressing tillämpas.

Beredd på det mesta

En scout ska alltid vara redo för allt. Katastrofer, till sin natur, kom helt oväntat. En bra förbandslåda bör ha mer än nödvändigt att behandla allt som kommer upp. Skenor material, kompressorer, nål och tråd och signalanordningar skall ingå i ett uttömmande första hjälpen-kit. Utbildning om hur man använder dessa material är också viktigt. Ett av kraven för First Aid Merit Badge ingår att bygga en första hjälpen-kit.


Relaterade artiklar


hur man fyller en hög Magasinskapacitet airsoft
gör det själv hjortdjur jagar
hur läger med färdiga rätter
hur du hittar din position på en karta
hur man ansöker vinyl bokstäver båt nummer
hur man vinterförbereder en MerCruiser motor
var är de bästa ställena att dyka i Nordamerika?
hur man fångar en cikada
alla typer av bete för fiske
hur man bygger ett flytande sköldpadda fälla