Hur man knyter en Texas rigg för liten mun fiske

Hur man knyter en Texas rigg för liten mun fiske

The Texas Riggen är ett mete term för plast bete riggad på ett sådant sätt att kroken inte kan fastna på något det passerar. Detta är möjligt eftersom fiskaren inte utsätter kroken, hålla den i den mjuka kroppen av plast bete, vilket är typiskt en plast mask. Texas-riggade beten är effektiva i scenarier som inkluderar ogräs och buskar, gör det möjligt för personen att fiska utan att behöva oroa sin presentation fastna i sådana struktur. Smallmouth bas blir ofta offer för en sådan rigg i sjöar och floder.

Du behöver:.
4-till 6-tums-långa plast maskar
Offset mask krokar.
Bullet vikter.


1.
Träd en kulvikt på spetsen av din lina. Lägga vikten på så att det koniska delen är vänd i motsatt riktning från slutet av raden och mot staven spetsen. Din kulvikt tjänar ett dubbelt syfte, vilket ger vikt för längre kast samt för att hålla riggen ner i vattnet och samtidigt göra hela presentationen smidigare när du rullar igenom ogräs, stenar och grenar.
2.
Knyt en offset mask krok på din linje bakom kulvikt. Använd en gemensam fiske knut såsom halv blodknut att säkra din krok
3
Välj ett 4 -. . Att 6-tums-långa plast mask. Smallmouth kommer jaga denna längd mask oftare än de längre versionerna används normalt för largemouth bas. Stick den kraftiga offset kroken i den övre delen av din plast mask på "huvudet" slut.
4.
Gör kroken fram en halv tum från där den först kom in i toppen av masken. Tanken är att skapa ett scenario där masken dinglar från toppen av kroken, så skjut spetsad masken hela vägen upp runt kroken s böja upp axeln och så nära ögat som du kan, gör det gå över Bent "offset" en del av den övre axeln.
5.
Förvandla din krok så att spetsen nu står inför den hängande plast masken. Det enda stället på kroken där din mask ansluter till krok bör vara att mycket kort sträcka från ögat till innan den plats där kroken varelser för att kompensera. Ta punkten och placera den försiktigt insidan som platsen i kroppen av masken motsatta. Lämna kroken punkt inuti "magen" av masken. Detta kommer att hålla det från fastnar på något man stöter på. Kraften i smallmouth bitande masken gör kroken komma genom den andra sidan och in i fiskens käke när du ställer kroken.


Relaterade artiklar


hur att mata soja till Deer
vad är en kajak?
hybrid vs mountainbike däck
hur man gör en stav rack
tips om hur man skjuter pool
hur man rullar upp din självuppblåsande liggunderlag
hur man gör hemmagjord paintball granater
vad är dykutrustning?
hur man förbereder en frystorkad mat kan i ett berg hus
hur du väljer ut kläder för häst visar