cykling som en viktminskning motion

cykling som en viktminskning motion

Cykla är ett utmärkt viktminskning motion eftersom det brinner ungefär lika många kalorier per timme som jogging, utan det gemensamma stress. Beroende på ett antal faktorer, inklusive din ålder, vikt och ansträngning nivå, kan du bränna från ca 300 till över 600 kalorier per timme genom att cykla. Gå ner i vikt genom cykling och andra dagliga aktiviteter, se till att du bränner mer kalorier än du äter

Ride Ofta

Oavsett vilken typ av cykling du gör det kommer konsekvens vara det bästa sättet att garantera framgång viktminskning. Av denna anledning väljer en stil av cykling som du tycker om, oavsett om det är mountainbike, väg cykling eller pendlar på vad cykel du har i garaget. Ju oftare du kör, desto mer övergripande kalorier du kan bränna. En strukturerad plan för utbildning är ett sätt att rida ofta, men inte underskatta effekten av icke-strukturerade rider också. Ridning din cykel till butiken eller på kontoret istället för att köra lägger upp och hjälper smälta mer pounds över tiden. Välja ett mål som att åka 1000 miles på ett år eller avsluta en välgörenhet rida kommer också att hålla dig motiverad att montera din cykel dag efter dag.

Trampa till viktminskning

Utrullning inte bränna några kalorier, så kom ihåg att pedal när du har öppna vägen framför dig. Motstå frestelsen att "mosa" ett mycket hårt växel. Även om det kan kännas som det bästa sättet att bränna kalorier är att driva pedalerna riktigt hårt, att välja en lättare växel som gör att du trampar på en snabb kadens (som kallas "spinning") är faktiskt ett bättre sätt att träffa mål viktminskning. Hög kadens trampa sprider arbetet över mer pedal slag med den extra fördelen att bränna en större andel fett som bränsle. Precis som du kan gå längre än du kan göra utfall, rider i ett hanterbart redskap kan du rida för en längre tid och därmed bränna mer övergripande kalorier. Spinning är också lättare att återhämta sig från än kuggskärnings mosa, så du kan rida på varandra följande dagar, omdragning upp ett ännu högre kaloriförbränning.

Äta för att gå ner i vikt

Även om viktminskning är ditt mål, hoppa inte över måltider före eller direkt efter träningen. Cyklister behöver energi för att fortsätta rida och att återhämta sig från sin träning. Om din resa varar längre än två timmar, packa en kolhydratrik mellanmål så att du har tillräckligt med energi för att komma hem. Se till att du äter en näringsriktig måltid inom en timme att få av cykeln. Om du behöver skära extra kalorier från din kost, äta lättare mat senare på dagen när du har återhämtat sig från träningen.

Beräkning kalori behov

Iklädd en pulsklocka under träningspasset ger dig en realistisk uppskattning av de kalorier du har bränt under träningen. Därifrån kan du räkna ut hur många kalorier du behöver gå ner i vikt. Experter rekommenderar att förlora mer än ett halvt kilo i veckan. För att nå detta mål, skapa ett underskott på 500 kalorier per dag genom en kombination av cykling och dietrestriktioner.


Relaterade artiklar


hur reparera spruckna säten vinyl båt
hur man läger i en minivan
ädelfisk identifiering
hur att rigga ett flugspö
hur korrekt lager kläder för skidåkning
hur man bär Bandanas för vandring
hur man kan undvika vanliga misstag rådjursjakt
hur man utformar en minigolfbana
studsmatta pad instruktioner
hur man kombinerar duraflame med riktiga stockar