hur att neutralisera Naval Jelly

hur att neutralisera Naval Jelly

Naval Jelly, en rostborttagare från Henkel Corporation, innehåller fosforsyra. Liksom alla produkter som innehåller en syra som aktiv ingrediens, följa vissa anvisningar för lagring och hantering. Medan försiktighetsåtgärder för hantering av produkten är noterad på behållaren, är det möjligt att du kommer att finna det nödvändigt att neutralisera Naval Jelly-kanske du spillde lite, eller det droppade på din uteplats när du var strippa färg bort av en smidesjärn staket eller möbler eller du kanske är den första responder till en miljömässigt spill. Oavsett anledning instruktionerna i säkerhetsdatabladet för Naval Jelly är specifika

Du behöver:.
Soda
. Sorbalite lera.
Gummihandskar.
Skyddsglasögon.


1.
Neutralisera Naval Jelly med soda eller kalk. Naval Jelly använder fosforsyra för att plundra rost från metall. Soda och kalk både "bas" föreningar, som neutraliserar syror.

Både soda och kalk finns i trädgården butiker, där de säljs för användning i trädgårdsarbete. Båda kommer i en pulveriserad form och kan skottade på Naval Jelly.
2.
Bred ett inert material, såsom sorbalite lera, täcke Naval Jelly helt. Sorbalite lera som används för att göra vissa typer av kattsand och industriella absorbenter olja. Den absorberar fukt i Naval Jelly snabbt.

Använd skyffel för att deponera Naval Jelly, nu i en lera-liknande form, i godkänd farligt avfallsbehållare.
3 .
Spola området med rinnande vatten från din trädgårdsslang, vid fullt tryck, i minst 15 minuter. Tillsätta vatten i stora mängder späder eventuella kvarvarande fosforsyra i Naval Jelly ca 0. 0000185:1, och hotet om att syran kan förhindra. På grund av graden av utspädning, är Naval Jelly inte längre betraktas som farligt för miljön.

Tips och varningar


 • En era har tagit bort det spillda Naval Jelly genom att deponera den till farligt avfall containrar, kontakta den behöriga myndigheten för bortskaffande i en godkänd plats.
 • Skyddsglasögon och gummihandskar, åtminstone bör användas under denna operation, eftersom Naval Jelly och kemikalier inblandade i neutraliserande Naval Jelly är farliga ämnen.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en PSE nova dra längd
  historia rullskridskor
  hemlagad stinker bete
  camping vid Letchworth State Park new york
  varför duk tält tillåter inte att vatten läcker in
  diy pellets fälla
  hur man kan locka sångfåglar till en birdfeeder
  klädsel tips för marina vinyl
  hur man kan samla fiskagn
  hur man använder fiske stödben