hur du tar bort en trasig skal hölje

hur du tar bort en trasig skal hölje

Ett brutet skal Höljet är något som ingen skjutvapen entusiasten vill se. Det kan bero på ett felaktigt gjorda hölje, slitage på grund av överdriven omlastning av ett hölje, ett elakt spratt eller en rad andra liknande fel i ett skjutvapen. När en instans inträffar drar fläkten armen på bulten kanten av höljet av, lämnar resten av höljet in i kammaren. Här hittar du några metoder för att avlägsna höljet

Du behöver:.
Broken skal extractor
. Gun rengöringssats.

Broken Shell Extractor


1.
avlägsna eventuell kvarvarande ammunition från vapnet. Försök aldrig att arbeta på ett laddat vapen. Detta kan resultera i allvarlig personskada eller dödsfall, samt eventuella skador på vapnet.
2.
Lägg vapnet på sidan med utkast hamn uppåt och låser bulten till den bakre.
3.
Sätt trasiga skal fläkten verktyget in i kammaren och stäng bulten, så att skalet utdragaren armen ordentligt fäster läppen av verktyget.

4.
Dra slutstyckshandtaget eller laddar handtag på baksidan för att mata både fläkten verktyget och höljet. Om höljet inte matas med verktyget, upprepa processen tills höljet är extraherats. Om höljet inte matas ut efter upprepade försök, eller om du inte har ett trasigt verktyg skal extraktionsutrustning vidare till "Gun Rengöringskit"-avsnittet.

Gun Rengöringskit


1.
Börja med att följa steg 1 och 2 i "Broken Shell Extractor"-avsnittet.
2.
Montera motsvarande rengöring spö för just din kaliber av skjutvapen och bifoga tråd bar borste till slutet av rengöring staven.
3.
in rengöring staven i slutet av fat och försiktigt in stången mot kammaren. Du ska kunna känna när borsten kommer i kontakt med den brutna hölje.
4.
Skjut stången framåt tills höljet är befriad från kammaren. När höljet är gratis, nå in och ta bort den skadade höljet eller vrid vapnet över så att huset faller ut.
5.
Rengör skjutvapen att avlägsna eventuell kvarvarande skräp från kammaren och omgivande områden.

tips och varningar


 • Om höljet fortfarande inte mata ut kanske du vill överväga att ta vapnet till en licensierad vapensmed


 • Relaterade artiklar


  hur man väljer ett fiskedrag
  det bästa sättet att ta ett läger dusch
  Vilken typ av bete gör en havskatt som mest?
  hur man bygger en ceder kanot
  Hur man väljer en jakt båge som passar
  av ridning en enhjuling
  hur man sand i botten av en ny båt innan målning
  om styrbord regeln i segling
  hur man fiskar med hummertinor
  hur gården Nightcrawlers