hur man bygger en dirtbike stativ

hur man bygger en dirtbike stativ

Som en dirtbike ägare, vill du ta hand om din cykel, som utför regelbundet underhåll och rengöring efter varje ritt. Tyvärr är många tillverkade smuts cykel står är mycket dyra, kostar hundratals dollar. Med några enkla steg och några grundläggande verktyg kan du bygga din egen monter smuts cykel som kommer att vara fullt kapabel att få din cykel bort av marken och håller för tyngden

Du behöver:.
Mjölk låda Plywoodskiva.
Måttband.
Cirkelsåg eller sticksåg.
Lazy Susan.


1.
mäta dimensioner din mjölk låda. Mjölk lådorna är i allmänhet fyrkant, med dimensioner mellan 13-av-13 inches och 15-av-15 inches. Storleken på din mjölk låda kommer att avgöra storleken på den färdiga plywood avsnitt du är på väg att skära.
2.
Använd en cirkelsåg eller sticksåg att sänka din plywoodskiva i två identiska former. En sticksåg kommer att erbjuda en ökad nivå av precision och kontroll de flesta användare. Varje plywood bit kommer sex sidor. Den nedersta sidan bör vara ca 8 inches större än bredden på mjölk lådan öppnas, och den övre sidan bör vara 1 /8 tum mindre än den mjölk lådan öppnas.
3.
Skär den övre delen av varje plywood avsnitt för att passa in i mjölken buren. Den nedre delen av plywood avsnitt bör ha en avsmalnande form att underlätta bredare bas av din monter.
4.
Skär en u00BD-tums-plats genom centrum av varje plywood pjäs. Varje plats ska vara lika i längd till halva höjden av plywood bit. Den första plywood bit ska ha en plats som kommer från undersidan, medan den andra halvan kommer att ha en plats från toppen. Dina två plywood sektioner bör nu passa ihop för att utgöra basen i montern.
5.
Placera mjölk lådan upp och ner över din plywood bas. Alternativt kan du bifoga en Lazy Susan till toppen av din monter (undersidan av mjölk låda). Detta gör att din cykel att rotera fritt när den har placerats på stativet. Detta kommer att bli en mycket användbar funktion vid rengöring eller för fixering din smuts cykeln.

Tips och varningar


 • Försök att hitta en mjölk låda som matchar mått undersida av din smuts cykeln. Cykeln bör vila på stödet precis framför bakhjulet.
 • Använd inte en mjölk låda som har spruckna eller skadade. Din smuts cykel väger sannolikt mer än 200 pounds, och en felaktig monter kunde gå av och orsaka skador på cykeln.


 • Relaterade artiklar


  vad trä gör bra ved?
  livscykler av Stilla vild lax
  kallt väder camping mat
  skimboard tricks & tips
  hur man bygger fiske kajaker
  hur man kan planera frystorkad backpacking mat för en vecka
  Hur man köper rätt cykel däck och slangar för din cykel
  simning spel för nybörjare
  hur man väljer ett axelhölster
  hur man använder en GPS-enhet för att skapa en rutt naturstig