hur man gör en trä rådjur matare

hur man gör en trä rådjur matare

Bygga ett rådjur matare kan vara ett givande familj projekt och kommer att ge lagarbete av bygg-och njutningen av djur att titta på när du är klar. Matare kan konstrueras av olika material och i många mode och stilar. Följande instruktioner ger den genomsnittliga familjen och nybörjare snickare en ganska enkel plan för tillverkning av en någorlunda billig feeder

Du behöver:.
Borrmaskin
. Två 10-fots 4 x4 pressade behandlas inlägg.
En 8-fot 2 x 12 pressade behandlas ombord.
Två 8-fots 2 x 4 pressade behandlas styrelser.
Nej
 8 x 1 u00BD-tums träskruvar.
Trä rasp eller fil.
Ett ark av tenn tak eller glasfiber (3 x 4 meter).
Takläggning naglar.
10-öre lodet naglar.
Olika sandpapper.


1.
Börja med att tillverka en feeder tråg stil från 8-fot 2 x 12 styrelser. Skär brädet i två 3-fots bitar som kommer att göra tråg sidorna. Skär resten 2-fots bit i hälften att göra 1-fotändan bitar. (Skivorna är säkrade med Nej8 x 1 u00BD-tums trä skruvar). Lägg den sida bitar vinkelrätt mot slutet bitar, och installera ett av nr 8 skruvarna i den övre kanten av styrelser. (Gör detta att båda ändarna av 3-fot långa bitar och 1-fot ändstycken att göra en rektangel. )
2.
Swing bottnar i 3-fots sideboards mot längst ner i mitten av slutet bitar, gör en V-formad dal. Tillåt en 4-tums klyftan mellan botten av två sargen så en 3-fot 2 x 4 kan installeras i botten av tråg. Säkert båda ändar och botten med nr 8 träskruvarna. Bestäm bästa placeringen för rådjur matare på din egendom. Överväg lättillgänglighet till platsen, där den lätt kan observeras och naturliga skydd mot vind och rovdjur.
3.
Gräv två hål cirka tre meter ifrån varandra. Diametern ska vara 12 till 14 inches, och djupet bör vara 2 u00BD till 3 meter djup. Installera 10-fots 4 x 4 inlägg i hålen, och lod tjänsterna. Fyll hålen med en blandning av cement, sand och grus.
4.
Fäst dalvärdet i förhållande till de tjänster på ca 32 inches ovanför marken med 10-öre naglar sänke stil. (Se till att tråget är nivån mellan stolparna). Skär en av 8-fot 2 x 4 skivor i två 4-fots längder. Klipp den andra 8-fots 2 x 4 i fyra 2-fots längder.
5.
Säkra 2 x 4S tillsammans med nr 8 träskruv, vilket gör en rektangel för taket av mataren. Fäst detta tak ramen till toppen av tjänster för att täcka botten. Använda takläggning naglar, säkra tenn eller glasfiber blad till toppen av taket ramen. Om du använder glasfiber blad, förborra för spikarna för att inte knäcka glasfiber.

Tips och varningar


 • rådjur är aggressiva djur när det gäller äta, speciellt om det är mat såsom majs och korn i en matare. Den bästa designen för rådjur matare är av den stationära typen, som är fast monterade på plats eller fästs i marken.


 • Relaterade artiklar


  Hur konvertera en skåpbil till en husbil
  Hur ökar jag styret på min snarstucken mountainbike?
  historien om spelet pool
  hur outfit en lina flugfiske
  hur du väljer rätt färg solglasögon lins för fiske
  hur man gör en billig bulvan rådjursjakt
  hur området klä Mourning Dove
  falla gös fiske tips
  hur man kan fånga gården upp sjöstranden st öring
  ta hand om båten duk snaps