hur man gör renhorn hantera knivar

hur man gör renhorn hantera knivar

Bygga en kniv från början är en stor hobby och stress reliever. Bygga egen kniv hantera från horn av ett djur du har skördats är särskilt en självuppfyllande projekt för gör-det-självaren typ av kille. Den hobby kniv uppbyggnad och tillverkning din egen jaktkniv är roligt, givande och kan ge dig en långvarig minne av att särskilda jaga

Du behöver:.
Liten elektrisk borrmaskin
. Borrkronor.
Fin trä rasp eller fil.
Olika grit sandpapper.
Små epoxi kit.
1 pinne från önskad hjorthorn.


1.
Bestäm storleken kniv som du vill bygga och köpa bladet tomt att du kommer att använda för din kniv. Därefter väljer hjorthorn pinnen som bäst passar behovet av kniven. Överväga användningen av kniven, hur du kommer att hålla handtaget i handen, och hur det matchar storleken på din klinga tomt.
2.
Klipp pinnen från hjorthorn på längd som passar knivbladet tomt du har valt, med hjälp av en fin-tand såg. Rita en mall av önskad handtaget form och design (detta kommer att hjälpa dig att bestämma djup, storlek och vinkel på det hål som du behöver för att hål i hjorthorn spjut). Använda knivblad Tang, bestämma lite storlek borra behövs och djupet att borra. Tången på bladet tomt ska vara precis så länge att det kommer att passa i mitten av längden på hjorthorn Tine.
3.
Placera mallen vid sidan av bladet tomt och hjorthorn tine att hjälpa dig med borrningen förfarande. Förborra i hjorthorn pinnen i mitten av hjorthorn Tine. Håll hjorthorn tine och bladet tomma sida vid sida så att klingan tomma Tången är bakom hjorthorn tine och anpassas till testhålet. . Kontrollera om situationen för båda är rätt
4

Välj storlek borren behövs för att rätt djup på bladet Tang sättas in i hjorthorn Tine. Borra upp hålet till ett sådant djup och kontrollera att bladet tånge passar handtaget som planerat. Använd raspa och sandpapper och jämna eventuella oönskade ojämnheter eller kanter från pinnen. Dessutom använder raspa och form i slutet av pinnen innan du använder limmet att montera bladet tomt i pinnen.
5.
Injicera lim i hålet du borrade i hjorthorn tine och sätt bladet tomma tills det sitter på djup och vinkel position du önskar. Låt härda över natten och du kniv är redo för många års användning rolig eller bara för att visa och minnas alla minnen det leder tankarna till.

Tips och varningar


 • Det finns två sätt att installera ett knivblad i ett stycke rådjur horn. Du kan antingen använda det naturliga sättet att mildra kärnfulla kärnan eller använda en självhäftande av någon typ. Den första och mest oförsonliga sätt är den naturliga metoden och har en mycket illaluktande lukt förknippas med den här installationen, och det är också svårt att installera bladet i just den plats du kan välja. Den andra metoden är att använda ett lim /epoxy och föredra eftersom du kan precis installera knivblad i handtaget.
 • Var försiktig vid hantering bladet tomt. De är oftast mycket vassa. Det är en god praxis att täcka bladet med en bit kartong så att du inte har några missöden under installationen av bladet tomt i hjorthorn handtaget.


 • Relaterade artiklar


  den bästa maten att plantera för vit svans rådjur
  Vilka är fördelarna med mörkerseende glasögon?
  hur man sätter fiskelina på en fisketur hjul
  kul camping snacks
  träd klättrande steg
  Så för att lindra stress genom rullskridskor
  Cornhole byggplaner
  säkerhetsföreskrifter för ishallar
  hur man rengör dykutrustning enkelt
  hur att förtöja med en gri-gri