hur man kan fånga havskatt på enkelt sätt

hur man kan fånga havskatt på enkelt sätt

Catch havskatt på enkelt sätt med hjälp av krokar som är knutna till skum utlånad som havskatt svarar mycket bra på betet, eftersom det driver på detta sätt. Ofta mer än en är fångad i taget och lägga till det roliga är att inte veta vilken storlek fisken du har tills du lyfter line up. Denna fiskemetod kallas "noodling" med hjälp av en skum floater som används för bad. Dessa floaters kan köpa i de flesta butiker som säljer simning objekt. Var noga med att kontrollera om denna fisketeknik är lagligt där man fiskar. Ett varningens ord, gör inte alltför många av dessa innan du prova dem, eftersom ett fåtal kommer att hålla dig sysselsatt ta av fisk

Du behöver:. .
Skum simning floaters
Nylonsnöre.
Nej
 3 Rostfritt stål cirkelkrokar.
Svivlar.
1 oz vikter.


1.
Skär 2-1/2 "diameter utlånad i längder 18" lång. Denna storlek kommer att ge tillräckligt motstånd för att hålla och däcket en mycket stor fisk.
2.
Skär nylonlina längden att nå de avsedda fiskedjup. Knyt snöret runt mitten av flottören och kör genom den ihåliga kärnan till slut som gör det möjligt flottören att vända hamna som gör att du enkelt detektera när en fisk biter. Om flottören är inte ihåliga, springa den och dra sladden till slutet för samma resultat.
3.
Knyt första kroken 1 fot ovanför änden av sladden. Detta uppnås genom att knyta en ögla i sladden, nästa dra sladden genom ögat på det vridbara och loop tillbaka genom att knyta. En svivel är viktig eftersom ögat på kroken är för liten för sladden till loop igenom. Bifoga en # 3 av rostfritt stål krok cirkel, eftersom denna typ krok är att föredra för dess effektiva hooking förmåga. Att använda samma teknik, knyt den andra kroken ca 1 fot ovanför det första.
4.
Knyt en minst 1 ounce vikt till slutet av sladden.
5 .
Linda sladden runt skum och klistra fast krokar i för säker förvaring tills den ska användas. Denna fiskemetod kommer att vara din fångst av dagen. (Joh 3:16)


Relaterade artiklar


Definitionen av korallrev
hur man mask fiska lax
Hur konvertera downtube Växelreglage
hur renovera båtar
hur man tälja en trä fiskekrok
gag gåvor för fiskare
hur man använder ett fiske riggen på stranden
skoterleden information
användning av bakpulver till rent vatten flaskor
typer av promenadkäppar