hur man köper militärt överskott

hur man köper militärt överskott

Militärt överskott objekt kan köpas mycket billigt om du vet var du ska leta. Objekt som finns allt från möbler till metallskrot till verktyg och fordon. Tålamod, flit och forskning är avgörande för att hitta den bästa lösningen på det objekt du söker

forskning


1.
Börja med att ta reda på vilka resurser som finns tillgängliga i ditt område. Govliquidation. com listor platser som militärt överskott på auktion, med föremål och priser på varje plats. Du kanske vill jämföra produkter och priser hos flera butiker.
2.
Webbplats ger vägbeskrivningar, lagra kontaktinformation, öppettider och visning krav. När du har hittat en plats som du är intresserad av, se till att ringa i förväg, så många butiker verkar endast efter överenskommelse.
3.
Ta del av den öppna datum för varje objekt. De flesta platser kommer endast accepterar kontanter, så se till att du är förberedd när du anländer. Kontrollera dina objekt väl, eftersom det inte finns några garantier för dessa produkter, och avkastningen är inte tillåtna.
4.
Du måste vara beredd att dra och ladda dina inköp. Posten beskrivning ger en ungefärlig vikt. Kontrollera att du har ett fordon som kan rymma frakten du köper. Vidta särskilda del av extremt tunga eller otympliga föremål. Vissa platser kan vara villiga att hjälpa dig genom att läsa inköp med en gaffeltruck. Men ta inte för givet att detta kommer att bli fallet.
5.
Var noga med att säkra lasten. Planera i förväg för spännband, presenningar, eller förpackningsmaterial som du kan behöva för att dra din frakt. Många militära anläggningar har strikta bestämmelser om överdimensionerade laster. Du inte vill ta emot en biljett innan de lämnar ett inlägg med dina objekt.

Tips och varningar


 • Få en försäljning ser snabbt att du kommer att få bästa valet av varor.
 • Posterna kan variera, så ring i förväg för att bekräfta tillgänglighet.
 • Det kan vara olagligt att exportera vissa objekt, så kolla med amerikanska tullen om du är planerar att skickas dessa varor.


 • Relaterade artiklar


  camping på Darlington Raceway
  hur man gör hemmagjord fiske sänken
  hur hästen bitar arbete
  hur du ställer in två rum stuga tält
  den bästa platsen att hitta västra visa kläder
  cykelverkstad underhåll
  Hur man väljer en gps Fishfinder
  hur man gör en kajak rack
  hur man prime en RV vattenpump
  hur man kan fånga krabbor med en Handlina