hur man köper mjöl maskar

hur man köper mjöl maskar

Måltid masken är larven av måltiden masken skalbagge. Även om de anses vara skadedjur, är mjöl maskar oftast används för fiske och utfodring andra djur som fåglar. Dessutom måltid maskar innehålla en hög halt av protein och är en utmärkt näringsvärde. Köp mjöl maskar att använda som bete, foder eller att äta som ett hälsosamt mellanmål
1.
Avgöra vilken typ av mjöl mask du vill köpa. Välj torkad sort om du inte gillar hanterar levande måltid maskar. Även om det inte spelar någon roll vilken typ du väljer, vissa djur, såsom fiskar och fåglar, kanske föredrar den levande typ om du använder dem för foder.
2.
Gå till en fisk bete butik. En större butikskedja, såsom Bass Pro Shop, är förmodligen din bästa insats för torkade och döda mjöl maskar. Men du kommer få en mycket bättre chans att hitta levande måltid maskar på en mindre butik.
3.
Gå till en djuraffär. Du bör inte ha problem att hitta både levande och torkade, ser den som en favorit mat för många husdjur. Trots sin bekvämlighet, djuraffär måltid maskar är ofta dyrare.
4.
Beställ måltid maskar online. Detta rekommenderas om du vill köpa olika stora maskar eller beställa i bulk. En plats i särskilt är NY Worms. Klicka på "Order Now" knappen och ange den kvantitet bredvid den typ av måltid maskar som du vill köpa. Lägg till objekt i din kundvagn sedan kassan.

Tips och varningar


 • Måltid masken säljs ofta av tusentals online.


 • Relaterade artiklar


  betyg för uppfattningen underbarn 12 kajak
  hur man ansluter en ombord marina batteriladdare
  om styrbord regeln i segling
  hur man laddar ett .22 gevär klipp
  farorna med båt propellrar
  hur man cykla i trafiken
  hur man installerar en annan 12 V-uttaget i en husbil
  morrhår kex vs droppe vilar bort
  hur man gör kaffe på en Coleman spis
  instruktioner för fällor