hur man surfar med en benprotes

hur man surfar med en benprotes

Utmaningen att surfa med en protes uppstår inte från att ha en benprotes, utan snarare den inneboende svårigheterna att lära sig surfa. En protes ska inte hålla dig ur vattnet, och inte heller hindra dig från att uppleva den rena glädjen av att surfa. Så länge du kan bada, är säker på att vidta lämpliga försiktighetsåtgärder och är redo att bli utmanad, kan du säkert har en stor erfarenhet surfing

Du behöver:. .
Surfboard
Vattentät protes eller protes täcka.
Våtdräkt (för kalla vatten).


1.
Se till att din benprotes fullt ut kan sänkas ner i havet vatten innan du går surfa. Kontrollera med din läkare och /eller protes tillverkare. Saltvatten är mycket frätande och kan skada material inte tänkt att motstå sin frätande natur. Vid behov kan du också fundera på att använda en vattentät protes täcka.
2.
Kontrollera att din benprotes väl bifogas och kommer inte loss på grund av vatten turbulens eller faller av din surfbräda. Det kan vara både farliga och ytterst kostsam, att förlora din protes i surf.
3.
Kontrollera att din protesen kan stödja en ansenlig mängd vikt. Du kommer att lägga stor vikt på det när du börjar stå på din surfingbräda.
4.
Practice stående. Ett bra sätt att göra detta är att ställa in din surfbräda på en mycket mjuk yta (t ex sand) och gå igenom hela proceduren av att stå upp: börja med att göra en push-up på brädan och sedan ta ett ben fram som du sväng bakre foten. Du bör sluta att stå upp på båda benen och vänd i sidled i förhållande till styrelsen.
5.
När du bekväm med den stående upp processen känsla, i vattnet. Se alltid till att din surfbräda är orienterad vinkelrätt mot vågorna, annars vågor kommer att driva i styrelsen mot dig. Antingen gå ut där vågorna bryter, eller paddla genom djupt gräva armarna i vattnet och dra bakåt på båda sidor av brädet.
6.
Att fånga en våg, paddel vinkelrätt mot en våg och i samma riktning som den rör sig. Paddla hårt så att du bygger momentum innan vågen når dig, annars vågen slår dig och fortsätter förbi utan att göra dig på vägen.
7.
När du känner dig som om vågen bär dig över vattnet, stå upp på samma sätt som du praktiserat innan du gick in i vattnet.

Tips och varningar


Var
 • säker på att utbilda dig på det aktuella vattnet villkor innan du går i vattnet. Bland de saker att tänka på är våghöjd, ström, riptides, vattendjup och allmänna sätt på vilka vågorna bryter. Som alltid är säkerheten av yttersta vikt. Överväga att ha en kompis titta på dig från stranden.


 • Relaterade artiklar


  hur man använder lekare för fiske
  pengar råd för backpacking i Brasilien
  delar av den engelska sadeln
  hur man bygger hemgjord bobcat fällor
  flugfiske combos för nybörjare
  hur man hittar älg skjul
  ungdomsläger spel & idéer verksamhet
  kan jag packa patroner i mina väskor för flygresor?
  Stören Fiskeguider för Fraser River
  rullstolsanpassade jakt stå idéer