olympiska basket spel på internet

olympiska basket spel på internet

De bästa basketspelare i världen är skisserat under OS . Du kanske vill titta på en OS- kvalificerande basketmatch eller du kanske inte nära en TV när en viss olympiska basketmatch är med på tv . Lyckligtvis finns det två alternativ som ger fansen möjlighet att titta på OS- basket spel på Internet . Dessa alternativ kan också användas för faktisk olympiska basketmatcher , kvalmatcher och andra internationella tävlingar basket

Du behöver : .
höghastighetsinternet.
TV Ants .
Stream Torrent .
Sopcast .
 

Min P2P


1 .
Ladda videon TV-program Myror , Stream Torrent och Sopcast . Dessa tre program är nödvändiga när man försöker titta på OS- basket spel på Internet .
2 .
Gå till My P2P hemsida .
3 .

Klicka på " Live Sports " längst upp på sidan.
4 .
Välj " Basketball " alternativet överst på nästa sida . När du gör det kommer en lista med dagens olympiska spel visas .
5 .
Klicka på ikonen som är placerad längst till höger i spelet du vill titta på . När du klickar på denna ikon , kommer en ny sida öppnas .
6 .
Välj en av de " Play "-länkar på nästa sida . Den olympiska basketmatch kommer börja spela antingen i någon av de spelare du hämtade i steg 1 eller i ett nytt fönster i din webbläsare .
 

kanalväxling


1 .
Gå till Channel Surfing hemsida .
2 .
Rulla ned på sidan för att hitta tillgängliga länkar till dagens olympiska basketmatcher .
3 .
Klicka på länken för det spel du vill titta på . En ny sida öppnas. När den sidan helt last skall du se en video spelare på den webbsidan .
4 .
Klicka på " Play " i videospelaren och den olympiska basketmatch öppnas i videospelaren .
 Relaterade artiklar


gymnasiet fotboll all- star team
Fotbolls VM historia
olympiska basket spel på internet
information om fotbollslagen inför VM
Hur du ser på fotbolls-VM för gratis på nätet
sydney fotbollsstadion fakta
hur man försvara i fotboll