hur man kan tjäna pengar om du en ivrig fiskare och älskar att fiska

hur man kan tjäna pengar om du en ivrig fiskare och älskar att fiska

Om din en ivrig fiskare Du kan göra en inkomst från fiske när din på home. You kan köpa några beten och fiskeutrustning med extra cash. Here är några enkla steg för att göra lite pengar från fiske

Du behöver:.
1/2-tums aluminium stolpar eller stålrör.
Kundvagnen hjul och axel.
Metal såg.
Metallborr.
1/8-tums bultar och muttrar.


1.
Det första du bör göra är att ta en liten laptop eller anteckningsblock för att skriva på när du går fishing. When den fiske är långsam skriver ned vad du gör för att hitta fisk. Vad sjö eller flod din på, vattentemperatur, djup, vad lockar eller beten som du using. When du fånga fisk skriva hur du fångat fisken och ta bilder.
2.
När du är hemma för att börja skriva ner alla historier fisk du minns från din egen fiske experience. Work på att få en samling av fisk berättelser från familjemedlemmar och vänner som gillar att fish. You kan skriva om alla gamla fiskeutrustning som du används när du startade ditt fiske liv. De gamla sockerrör stolpar och beten som du använde, roliga historier från när du började fiska. Jämför det gamla fiskeredskap till alla de nya moderna fiskeutrustning från spön och rullar till ekolod.
Börja skriva recensioner på de fiskeredskap som du använder och ta bilder för att gå med på article. Write om din favorit hemliga fiske tekniker och varför de arbetar för att fånga mer fisk.
3.
hålla allt detta i en mapp eller på datorn i en fiske notebook. Next du vill registrera dig på blogger. com eller en liknande nyhetsbrev webbplats och börja skriva om dina fiskeupplevelser. Se till att lägga till AdSense på din blogg, dess lätt att göra. Börja lägga upp artiklar om ditt fiske experiences. This kommer att börja generera trafik till din blog. When människor kommer till din blogg eller nyhetsbrev kommer de att se annonser och börjar klicka på annonser och du kommer att tjäna en liten inkomst från din fiskeupplevelser .
Du också kan starta en fiske forum med annonser från fiske handlare som har ett affiliate-konto och du kan tjäna pengar på det sättet när någon klickar igenom annonserna och gör ett inköp.

tips och varningar


Skriv
 • bra fiske artiklar och ta bilder av fångst och du kan göra en inkomst från din fiskeupplevelser.


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger en skida vaxning profil
  hur du köper professionell snorklingsutrustning för barn
  hur man tänder en Coleman spis
  hur man bokar hotell nära Shanghai Hongkou fotbollsstadion
  Fotbolls VM historia
  hur man gör en bricka fälla lås snara
  hur man mäter för studsmatta kuddar
  hur man kan njuta Superbowl utan att vara fotbollsfan
  hur förblandning Gas & Oil för utombordare
  hur man trimmar en motor utombordare båt