hur man gör pengar med en metalldetektor

hur man gör pengar med en metalldetektor

Som en hobby, har användningen av metalldetektorer som odlas i USA. Människor använder metalldetektorer regelbundet för att hitta mynt, smycken och andra värdefulla föremål på allmänna badstränder, i offentliga parker och mycket mer. Men att hitta dessa värdetransporter har konkurrens, och att lära sig ren och sälja de skatter du tycker är lika viktigt som att hitta

Du behöver:.
Metalldetektor
. Behållare för din loot.

Hur man tjänar pengar med en metalldetektor


1.
Köp en metalldetektor
Gometaldetecting. com rekommenderar att innan de köper en detektor bör hobby bestämma vad de letar efter. Är de ute efter Loose Change i sanden? Är de ute efter ringar på grunt vatten? Att veta syftet gör att köpa en metalldetektor mycket lättare. Gometaldetecting. com rekommenderar också att köpa en detektor från en leverantör med ett etablerat rykte.
2.
Ha en strategi
Det finns vissa områden som gometaldetecting. com rekommenderar för metall upptäcka, inklusive stranden, busshållplatser, offentliga platser och även vattnet. Nybörjare bör inte avskräckas tidigt, som 60 till 80 procent av vad som finns är oftast skräp. Stranden är ett bra ställe att lära sig läsa signalerna på en metalldetektor, eftersom vissa signaler kan tyda på vissa objekt.
3.
Gå med i en klubb
Gometaldetecting. com rekommenderar att nybörjare gå med en metall upptäcka eller skattjakt klubb. Klubbarna ger ett utmärkt tillfälle för nya hobbyister att lära sig knep från mer erfarna hobby. Man kan även hitta en partner eller en grupp att samarbeta med.
4.
Rengöring finner
Det finns flera sätt att rengöra din konstaterar, enligt gometaldetecting. com. Entusiaster kan använda bakpulver, tumlare rock, vit vinäger, elektrolys, ammoniak, metall polish och rengöringsmedel smycken. Gometaldetecting. com varnar att amatörer som misstänker att de har hittat ett gammalt mynt som inte rengör det, såsom städning myntet skulle kunna skada myntets värde.
5.
Göra pengar
Beroende om vad som har hittats kan hobby tjäna pengar på sina fynd. Guld och silver mynt kan vidtas för att ett mynt butik skall bedömas eller säljas. Ringar och smycken kan vidtas för att en pantbanken till salu. Några entusiaster sätta sina fynd upp på eBay. Andra säljer även deras hittat guld eller silver för värdet av metallen. Gometaldetecting. com rekommenderar att en hobby vet värdet av deras hitta innan den driver en försäljning.

Tips och varningar


 • Overhunted områden bör sökte efter ett kraftigt regn. Den våta marken har fler anslutningsmöjligheter, som gör metalldetektorn att hitta djupare artiklar.
 • känna till reglerna i ditt område. Vissa stater, till exempel Connecticut, har lagar och tillåta meddelanden för användningen av metalldetektorer. Och alltid hålla sig borta från privat egendom.


 • Relaterade artiklar


  frisbeegolf tips
  båt dockning tips
  hur man glasfiber en skimboard
  Hur beräknar man skinn på ett golfspel
  hur man gör levande cricket fällor
  hur man simmar säkert
  vilken typ av trä gör det starkaste promenadkäppar?
  hur man tar reda på solnedgång
  hur du ansluter en banjo minnow
  hur man byter v-bromsbelägg