våren kalkon ringer tekniker

våren kalkon ringer tekniker

Turkiet jakt är en av de svåraste formerna av jakt, på grund av intelligens fågeln, naturliga försiktighet, och fågeln högt utvecklade sinnen. På grund av den utmaning, det finns inget som uppsamlare in det stora Gobbler på en ny vårmorgon. Ringa är en grundläggande teknik när Turkiet jakt, och med rätt strategi, rätt typer av samtal och praktiska kunskaper i fågeln, är du redo för Thanksgiving (om lite tidigt) på nolltid.

Ring strategi

När du ringer för Turkiet, kom ihåg att ingen här typen av samtal kommer att arbeta på varje kalkon. Olika djur kommer helt enkelt svara bättre eller sämre till olika samtal och få en kalkon i nära nog för att döda är ofta en fråga om att pröva olika samtal tills kalkonen hör något den vill. För detta ändamål, lönar det sig att veta hur man ringer med mer än en typ av samtal, och för mer än en på området.

Använd starkare samtal för att starta processen, och tystare samtal när du tror att du har en fisk på kroken, så att säga. När du har hittat en kalkon, växla till mjuka clucks, yelps och spinner.

Typer av samtal

Peg och samtal pott (även känd som skiffer samtal) är en typ av friktion samtal. Håll bara tappen i ena handen och friktionen ombord i den andra och och dra pinnen över hela linjen för att producera ljud. Använd denna samma grundläggande teknik med trälåda samtal. En annan mycket effektiv typ av samtal är push-pull stifttyp, av vilka en del kan monteras på en pistol för snabb användning med minimal rörelse. Friktion samtal den enklaste typen att lära sig att göra en realistisk samtal ljud med.

Air samtal är bra blåsigt och regnigt väder samtal, väta påverkar friktionsyta och därför uppmaningen kvalitet friktion samtal. Dessa är i allmänhet lugnare samtal, används bäst för att få Turkiet att ta de sista ödesdigra steg in vapen sortiment.

Tube samtal är en annan typ av samtal som är opåverkad av väder, och kan vara mycket högt, vilket gör dem en bra backup för en friktion typ samtal. Det kräver rörlighet, dock, vilket gör det en stycket avslutande samtal.

Kalkon

Att känna din målgrupp är viktig i alla jakt strävanden, och Turkiet jakt är inte annorlunda. När en kalkon är med höns kommer det att vara betydligt mindre känslig för ringa, eftersom den har något annat att ta dess uppmärksamhet. Om du misstänker att detta är det bästa du kan göra för att försöka ringa höns och hoppas hanen kommer att följa. Kopiera något ljud hönsen gör. Detta kommer ilska andra hönor och sätta dem i söker en kamp, och med lite tur hanen kommer att följa.

Om en man är utan en höna och försöker låta som en höna lockar honom som Tja, om ett annat skäl. Förutom dina samtal, använd en höna vinge att borsta och slår mot ett träd i närheten, simulerar en höna Öppna eller lämna en viloplats. Det kan också vara effektivt att repa i närheten blad med händerna för att imitera en höna utfodring.


Relaterade artiklar


Eagle Scout presentidéer
Tampa Bay fisketips
hur man byter dra i en Penn rulle
hur man gör en blåsrör i skogen
armborst jaktföreskrifter
hur man gör en blongo boll
hur man använder en campingtur att koppla av
dykning tips för nybörjare
hur man segla med rorkult styrning
hur man kan planera en långväga backpacking resa