Hur man använder en ner riggare

Hur man använder en ner riggare

Använda en ner riggare på båten hjälper dig fiska på olika djup i vatten. Du kommer att kunna locka fisk som simmar i djupare vatten. Fisk tenderar att resa i skolor på olika djup och ner riggare hjälpa fiskare trollet sina lockar med inställbart djup att kroka fisken. Att köra en ner riggare är en fråga om tenderar en kabel linje, din fiskespö och inrätta vikter och lockar skicka dem till en önskad djup bakom båten, på säkert avstånd från propeller

Du behöver:.
Fiskespö .
Beten.
Ner Riggning Vikter.
Fiskelina.
Båt.


1.
Fast vikten till karbinhaken. Använd så mycket vikt att se till att kabeln inte luta mer än en 30-graders vinkel. Enligt Scotty Downriggers (se referens), de flesta fiskar förhållanden kräver en vikt på 7 till 12 u00A3.
2.
Vrid "Auto stop"-funktion till "Off" och sänk vikt i vattnet. Vrid "Auto stop"-funktionen på "På" för att möjliggöra ner riggare att stoppa vikt från att falla längre ner i vattnet när det når "Stop pärla" byggd på kabeln linjen.
3.
Använd "Jog" för att få kabeln raden ur vattnet. Fäst linan på ditt fiskespö till snap-release klippet ligger bredvid vikt på kabeln linjen. Kläm klippet för att öppna kuddar. Kör linan genom kuddar och sluta klämma för att hålla linan ordentligt mellan trampdynorna.
4.
Ställ din fiskespö i staven innehavaren av ner riggare och justera spänningen av fiskelinan för slapp. Flytta "broms" linje i medurs för att sänka vikten tillbaka i vattnet.
5.
Starta båten och styra den framåt, så att ned riggare att hjälpa ditt fiskespö troll genom vattnet. Titta på toppen av stången för rörelse som signalerar att du har fångat en fisk. Enligt Scotty Downriggers, notera djup nivå på djupet läsaren av ner riggare att skicka vikt och fiskelina till samma plats.

Tips och varningar


 • Undvik att trassla till linan med ned riggare kablage och andra fiskespön genom att linda upp alla spön och ner riggare innan de stannar båten att glida.


 • Relaterade artiklar


  damm fiskemetod
  om blåspistoler
  hur man gör en tvättbjörn fälla
  hur man gör en låg kostnad RENARE vatten
  hur man vandra de viktigaste Mount Whitney spår
  bågjakt tekniker
  hur man gör ultraljud pistol rengöringslösning
  hur man köper ett löpband från en auktion
  hur man klär sig för att börja Ridlektioner
  Vad äter Bobwhite vaktel?