båt slaget rengöring

båt slaget rengöring

Armbåge fett tar hand om det mesta, inklusive en av de mer motbjudande jobb på båten, rengöring av kölsvinet. Slaget har ett jobb: fånga det vatten som kondenserar på insidan av skrovet och som innehåller det på ett enda ställe. Rengöring av däck och rengöring ett slaget är inte så mycket annorlunda. Skillnaden är dock att slaget kemiskt kan rengöras när du kör över sjön och tillbringa en dag båtliv

Båda metoderna kan förorena

Starta din båt och stänga av automatisk länspump. Detta kommer att förhindra automatiska pumpen laddas ur det smutsiga vattnet från kölsvinet i sjö eller älv-vilket sannolikt kommer att ge dig en allvarlig böter som kan överskrida $ 5,000

kemiska rengöringsmedel

Dela din båts längd med 24. hela numret, utan resten, är antalet liter av renare att hälla i slaget. Häll renare i odränerad slaget och låta båten stå i några minuter innan de lämnar bryggan. När båten stenar kommer renare blandas med vattnet i kölsvinet. Låt renare i din kölsvinet under hela den tid du är på vattnet. Om du inte är aktivt båtliv, bör kölsvinet renare stå i kölsvinet över natten.

I slutet av dagens aktiviteter eller nästa morgon, om du inte har varit aktivt med båten, pumpen slaget till en godkänd avfallsanläggning i land. Använd trasor, till våt /torr butik vakuum och absorberande dynor torka upp vatten kvar i kölsvinet. Medan du gör det, ta bort allt skräp, och destrueras i en godkänd behållare. Vrid den automatiska pumpen igen.

Elbow Grease

Samla trasor, din dammsugare val, ett brett blad färgskrapa, några blekmedel och en mopp, en våt-torr vakuum, en membranpump och tillräckligt vattentäta behållare att hålla allt fast skräp du tar bort. Med membranpump, suga vatten ur kölsvinet och ansvarsfrihet till en godkänd anläggning stranden. Börja skrubba vid årsskiftet kölsvinet på ena sidan och fortsätta skrubba längden på slaget tills du kommer till kölsvinet (insidan av båtens köl) vid mittlinjen på båten. Upprepa denna process för den andra sidan, skura från sekelskiftet kölsvinet till kölsvinet. Använd färgskrapa för att ta bort eventuellt skräp som fastnar, och trasor insättning och skräp i vattentäta behållare. När du är klar skura, lite blekmedel, torkas kölsvinet ytor med en mopp, kommer att kontrollera tillväxten av bakterier och mögel. Använd vakuum för att städa upp allt vatten och dumpa vakuum i vattentäta behållare för bortskaffande.


Relaterade artiklar


vandringsstavar tips
hur reparera en griffeltavla biljardbord
om karuseller
gun rengöringsmateriel
delar av en snurrande rulle
hur man gör en eld med en handborr
båtbyggande för nybörjare
repklättring teknik
den bästa havskatt bete recept
hur man kan planera turer familj cykel med yngre barn