gör det själv båtreparationsverksamhet

gör det själv båtreparationsverksamhet

Om du äger en båt kan du göra många behövde reparationer eller ändringar själv. Detta bemyndigande uttalande kommer med en varning, dock. Var medveten om de garantier på båten system. Bevara kopior av kvitton när du köper delar eller utrustning. Om du försöker en reparation på ett system eller en del som är under garantitiden kommer garantin troligen förkastas av dina ansträngningar. En gratis garantireparation är billigare än kostnaden för den gas du bränner köpa delar för att fixa det själv. Annars är du bara så liten som din fantasi och skicklighet.

Du behöver:
hylsnycklar
. Vadderad vice.
Skruvmejsel.
Nya pumphjulet.
Tång.

Hull Reparationer

Reparation skrovskador först. Strukturella reparationer är din högsta prioritet. Kosmetiska reparationer kan vänta tills de stora arbetet utförs. Även om de är kosmetiska, kommer en förståelse för processen med att söka glasfiber och den interna strukturen på din båt vara till hjälp. Om du aldrig har åtagit glasfiber reparationer kan det hjälpa om du använder epoxi och glasfiber för att en bit skrot trä och börja utveckla de färdigheter som krävs av praxis.

träbåtar kräver snickeri färdigheter. Metall skrov-om stål eller aluminium-kräver färdigheter metallarbetare-svetsning och bränning, skärning och montering-att göra skrovet reparationer som är vattentäta och stark nog att klara regelbunden användning

Inredning reparationer och modifieringar <.

Gör din inredning reparationer och modifieringar på ungefär samma sätt som du skulle göra reparationer till ditt hem. Belysning, både navigationsljusen-röda och gröna bågen lampa och din aktern lampa-och invändig belysning skiljer sig inte från dem i ditt hus, förutom att de är generellt lägre spänning. Eftersom läsning och hytt belysning har till stor del gått till LED-belysning i fritidsbåtar, är installationen mer om att köra ledningarna än installationen av ljus.

Sittplats är ett annat område du kan göra med en nivå av förtroende. Vinyl reparationssatser innebära att reparera trasiga vinyl klädslar nu tar timmar, snarare än veckor, och du kan göra reparationer i din uppfart istället för att gå till en tapetserarverkstan.

Marine underhållningssystem är ett annat område som många båtägare ta itu med för sig själva. De flesta marina leverantörer erbjuder ett brett utbud av audiovisuella system som utformats speciellt för båtägare. De är vatten och fukt och kan installeras snabbt. Plast ledningar kanaler innebär att det inte längre är nödvändigt att "gräva i" väggarna och däck för att köra dina högtalare och kablar makt, och speciellt konstruerade parabolantenn med en automatisk satellitövervakning funktion gör att du fortfarande kan titta på dina favoritprogram när du njuta av din båt />
Glas och glasning är en annan reparation du kan påverka. moderna båt fönster är enkelt bort med en skruvmejsel och tålamod.

flesta styrsystem, som elektroniska gasreglage eller ens piedestal kapten stolar med gas och styrning kontroller inbyggda i armstöden-tror Star Trek-kan monteras på mindre än en helg. GPS och annan navigationsutrustning är plug-and-play system.

Riggning, motor och Power Systems

Motor reparationer, oavsett om båt eller bil, är slående lika. Motorn kan tom vara samma sak om du kör en Ford, Chevrolet eller Chrysler. Du kanske upptäcker att du har mer utrymme att arbeta på båtens motor än på din bil.

segelsömnad är en speciell farkost. Mindre segel reparationer, dock är några timmars arbete med kit som finns från de flesta marina leverantörer. Mast och prick reparation kan vara en helg arbete, beroende på typ av skada och huruvida eller inte du har metallbearbetning kompetens. Om du har en mekaniserad segel-rullsystem, bör reparation utföras av utbildade tekniker.


Relaterade artiklar


hur man köper antika biljardköer
jakt tillbehör för barn
hur man analyserar en Nitrox tank
löphastighet övningar
vad är en cirkel krok?
hur man kan fånga smallmouth i Ozarks
Vad är Big Game Fishing?
typer av övningar för att öka rumpa storlek
vit Bass Fishing tips
Hur man knyter en pålstek knut med 1 hand