gör det själv rådjur persienner

gör det själv rådjur persienner

Hunters har många alternativ för persienner rådjursjakt. Tält-liknande pop-up-strukturer kan köpas, och enkel montering strukturer är lätt att hitta. Men om du har turen att ha en vanlig jakt plats, kommer du bäst genom att bygga din egen blind. Den grundläggande konstruktionen för ett väderbeständigt, fast rådjur blind är ganska enkelt

Du behöver:. .
Hylsnycklar
Vadderad vice.
Skruvmejsel.
Nya pumphjulet.
Tång.

Golv och väggar

Börja med att bygga ramen för ditt golv. En bra storlek att arbeta med är 4 av 8 fot, eftersom virket är lätt tillgänglig i dessa längder. Använd två 8-fot långa 2-by-4s som fram-och baksidan av ramen. Klipp längder till span dessa på 45 inches. Detta kommer att resultera i 4-genom-8 utanför dimension. Använd hängslen minst var 2 meter, och lägga till stöd hängslen hela att se till att golvet är fast.

Väggar är byggda på liknande sätt. Den yttre ramen för varje vägg bör förstärkas i hörnen med tvärstagen gjort genom att klippa en styrelse med motsatta 45-graders vinkel ska skruvas i. Detta kommer också att hjälpa till att hålla väggarna torget. En rak 2-gånger-4 kan läggas på en nivå i väggen för att rymma ett fönster eller dörr. Buck ramar för fönster och dörrar kommer att vara beroende på storlek och typ av fönster som du använder men kan byggas från stödbandage styrelsen du har installerat antingen ett sidhuvud eller en tröskel.

Alla konstruktion bör göras med skruvar i stället för spikar. Detta kommer att säkerställa att den kan tas isär enkelt för transport eller reparation.

The Roof

Ett enkelt platt tak kommer inte att kasta vatten och snö och kommer att behöva bytas ut regelbundet. Konstruera ett sadeltak genom att bygga en ram som liknar bottenramen med enkla fackverk. Se till att taket överhäng väggarna på alla sidor. Annars kommer regn nedgånget och insidan av väggarna.

Taket kan monteras på blind efter blind är på plats. Använd plywood är att stänga soffits och slutar och att tjäna som bas för bältros. Sätt plywood på plats efter den blinda är annars helt så att vikten av takkonstruktionen är inte begränsande. Avsluta taket med dropp kant och bältros.

Isolering och mantling

Använd 1/2-tums plywood som ska ligga till inre och yttre yta väggar och golv. Eftersom varje vägg är ett avsnitt byggt åt sig själv för montering på plats, kan väggarna fyllas i förväg utan rädsla för alltför stor vikt för transport.

Använd batt isolering för att fylla väggen och golvet håligheter. Batt isolering kan även användas i taket, eller skumisolering styrelser är ett enklare alternativ. Dessa kan fästas direkt i taket.

Gör en rättegång församling vid den första byggplatsen. Måla utsidan kommer att hjälpa blinda vädret bättre, du kan också välja att avsluta utsidan med fasader i vinylplast före målning. Var kreativ med färg, med hjälp av gröna, bruna och svarta att dölja blinda.


Relaterade artiklar


hur man kan fånga stora crappie
hur du tar bort lukt från båt slaget fack
hur man fysiskt förbereda sig för vandring Appalachian Trail
hur man simmar säkert vid en sjö
Hur man använder en sida hitta imaging djup
hur man gör en vinge samtal ben kalkon
hur man får bättre på att spela dodgeball
hur man får Ohio biljetter statliga fotboll
hur man paddla kanot för nybörjare (lätt, detaljerat)
hur man gör en hemmagjord väska jakt båge