havskatt anis svamp bete recept

havskatt anis svamp bete recept

En framgångsrik havskatt utflykt beror på dig att hitta bete att fisken är ivriga att slå till. Med havskatt, innebär detta att upptäcka rätt lukt för din stank bete.
Anis (lakrits) doftande bete bör i varje havskatt Sportfiskarnas Tackle Box. Oavsett om du väljer att fiska en svamp eller doppa bete, en kyckling lever bete eller en deg boll, kan du arbeta anis olja från din mataffär s krydda gången i receptet

svamp och Dip Recept

Medan vissa havskatt bete recept, såsom deg recept, är utformade för att producera bete som kommer att hålla fast vid en krok, svamp eller doppa recept är runnier och måste användas med en havskatt svamp eller bete rör rigg. Den svamp eller röret kommer successivt släppa betet i det omgivande vattnet, lägga ut en doft spår för att locka fisken. Du ska kunna hitta dessa riggar på någon tackla butik.
Många framgångsrika havskatt beten börja med ett protein bas, såsom ost eller kyckling lever. Velveeta är ett bra sätt att börja en svamp recept. Smält en one-pound block av osten, blanda i några matskedar av anis olja tillsammans med en halv pund hackad kycklinglever och en burk hundmat.
Puré partiet i en matberedare. Om det behövs, tillsätt mjöl tillräckligt för att ge den önskad konsistens. Förtunning för blötläggning i en svamp krok, tjockare för att använda med ett rör

Lever Recept

kycklinglever länge har varit en favorit för havskatt sportfiskare. Blanda ett par pounds av kycklinglever med en generös mängd av anis olja. Lägg ut lever i lager, strö varje lager med en näve salt, som kommer att hjälpa skärpa levern. Du vill använda ungefär två pounds av salt helt och hållet.
Låt partiet sitta ute i ungefär två timmar sedan överföra det till en hink. Tätt täcka hinken och låt det sitta i ca 10 dagar. Slutligen, dela betet i mindre partier och frysa dem tills du är redo att fiska.
För att göra en runnier bete för att använda antingen en svamp eller bete röret inrättas, inte salta, och puré partiet innan de åldrande det i 10 dagar.

Dough Recept

Ett enkelt deg recept på havskatt bete börjar med en bas av majsmjöl och mjöl och en vätska som binder dem samman. Blanda 1 1 /2 koppar majsmjöl, 1 kopp mjöl, en 16-ounce flaska läsk och ett par matskedar anis olja. Rör blandningen på medelvärme tills du får deg, vänd sedan ut den och börja knåda det som bröd. Lägg till mer mjöl om det behövs. Tanken är att aktivera gluten i mjöl så du får en fast deg som kommer att hålla på din diskant krok.
Andra deg recept använder någon form av ost som bas. Prova krossning två påsar med nacho ost smaksatt chips, blanda i ett block av Limburger ost, 1 till 2 pounds av rå hamburgare, några matskedar anis olja och åtta lådor med gelatin, såsom körsbär Jell-O. Låt det sitta i kylskåp ett par timmar så att gelatin har tid att ställa upp.


Relaterade artiklar


Hur man väljer en sovsäck för camping eller backpacking
Vad är Big Game Fishing?
hur träning utomhus under sommaren
hur man målar insidan av en alummuim båt
hur man gör byggsatser fiskedrag
Hur flugfiske rullar arbete?
hur man rengör fiskedrag
hur man pitch pop-up tält
hur man bygger fisk lockbete
hur man gör en blåsrör i skogen