hur du gör din mask bete mer tilltalande för fisken

hur du gör din mask bete mer tilltalande för fisken

Ett sätt att förbättra din maskar /Night Crawlers för bättre fiske resultat. Kan också användas för att göra din mask bättre för trolling

Du behöver:.
Insulinspruta


1
Fortsätt längs en spruta i din fiskelåda. . , vilken typ av diabetiker. Du bör kunna skaffa en från din lokala medicinska leverans butik, en diabetiker vän eller . . väl bättre att inte fråga någon annan. Se till att varje gång du får ett det är nytt och oanvänt.
2.
När du väljer att använda en mask som agn för bottenfiske eller trolling använda din spruta för att ge masken en skott av luft. Detta kommer att öka sin storlek och kommer också att ge masken mer flytkraft i vattnet. Detta fungerar mycket bra när du vill att masken att hålla sig ovan botten och inte bosätta sig i skiten.
3.
Om du vill bli kreativ ge maskar ett skott av olika flytande fisk attraktorer. . . Du kan även experimentera med olika karamellfärg. HAPPY FISKE :-)

tips och varningar


 • Detta förmodligen är en självklarhet men ska du inte plocka upp en begagnad spruta som du hittar under broar etc. . . . . . Bara använder en som du vet var procurred som ren. Jag är inte tvivla på din intelligens, men jag kände ett behov av att ge denna varning.


 • Relaterade artiklar


  havskatt anis svamp bete recept
  hur man vara artig när fiske
  Hur rullskridskor flytta?
  hur man bult rigga ett metspö
  tips om att välja en backpacking tält
  hur du ansluter en levande mulle
  hur man gör en tjudra Kulstången
  hur man böja jaga rådjur
  hur man fälla djur för överlevnad
  bordsfotboll tekniker