hur man åker gratis

hur man åker gratis

Åker gratis? Något sådant eller hur? Faktiskt du och din familj kan åka skidor gratis i vinter! Min man har varit volontär för Bear Mountain Ski Patrol för de senaste 4 säsongerna. En av de förmåner för volontärer är ett säsongskort för dig och din närmaste familj. För oss här i södra Kalifornien som är en $ 800 värde per person. Skidpatrullen ger också möjligheter att njuta av rabatter på skidutrustning, kläder och skidlektioner

Du behöver:. .
Lust att lära och hjälpa
Skidutrustning.
Första hjälpen-kit.
Patrol enhetlig jacka.


1.
Först måste du fylla i en Outdoor Emergency Care (OEC) klass. Denna klass förbereder dig för utomhus första hjälpen, liknande EMT utbildning för berget! För information om OEC klasser kontrollera de nationella Ski Patrol (NSP) Webbplats: www. nsp. org. Du kan räkna med att spendera ungefär $ 150 för denna klass. (NSP webbplats kan vara förvirrande, kan du också få mer information och remiss till en skidort nära dig på www. bearmountainpatrol. com klicka på "gå med i patrullen")
2.
kommer du bli ser fram emot att göra din praktisk utbildning på berget. Det första året är den tuffaste som du har tilldelats helger där du måste att delta i utbildning på berget (Bear Mt. Scheman utbildning varannan helg under vinterhalvåret).
3.
Vet inte hur att åka skidor? Du kan vara en extra patroller. Istället för skidåkning omkring och letar efter skadade människor, kan du mannen patrullen rummet och hjälpa människor som kommer gående in
4.
Efter skolgång och berg träning, det är upp till dig att schemalägga 14 patrull dagar per säsong för att behålla din volontär status plus en 2 dagars repetitionskurs ges innan säsongen startar. (Detta är enligt Bear Mountain, CA . . . andra skidorter kan ha olika krav)
5.
I början av artikeln jag sa att du kan åka skidor gratis, men det inte är billig. Du är fortfarande skyldig att lämna din egen transport, mat, logi och utrustning. Men spara dessa kvitton för din revisor, skattemyndigheten States Code den är avdragsgill, så länge du inte har kul (go figure).
6.
Några frågor? E-post: http://www. socalnsp. org/


Relaterade artiklar


Hur man knyter flyga ihop rader
Footbag tips
hur man bygger mörkar gås jakt
hur man fiskar för musky eller muskellunge använder levande rotskott av Clayton NY
hur man byter öppna kort Water Scuba från PADI
Definitionen av marint bränsle
hur man ska gå på en geocaching äventyr
Remington pistol rengöring
Hur man monterar en kikarsikte räckvidd på en omega muzzleloader
hur man gör en ponny flaskhållare