hur man byter bromsklossar

hur man byter bromsklossar

Den bromsblock på din cykel med hand bromsar behöver förändras periodvis. Normalt slitage gör att bromsblock att bära ner, och du vill göra för kontrollen av dem en del av din normalt underhåll rutin. Du kan ändra en broms block lätt, och så länge som du har köpt rätt bromsblock för dina bromsar (inte din cykel, men stilen bromsen du har) att du kommer tillbaka på vägen på nolltid.

Du behöver:
insexnyckel
. Bromsblock.


1.
Parkera cykeln på en plan yta och lägg ner cykelställ. Om du inte har ett stativ, se till att cykeln är tillräckligt stöd, så att du kan arbeta på bromsarna.
2.
Använd en insexnyckel och lossa insexskruven som låser bromsblockskraft till bromsok genom att vrida den moturs. När skruven är lös nog, ta bort bromsen kvarter från bromsoket. Obs:. . Bromsblock kommer limmas in i deras metallhölje, så du kommer att ta bort hela huset och inte bara pad av bromsblock
3
tillbaka bromsblock, se att blocket är placerad, så när Bromsens är stängd, är alla i kvarteret att ta kontakt med däcket. Dra åt insexskruven, och upprepa denna procedur för att ersätta återstoden av din bromsblocken.

Tips och varningar


 • Byt alla dina bromsklossar på en gång, snarare än bara en i taget. Detta kommer att göra att hålla reda på sina villkor lättare.
 • Låt aldrig en broms block bära så mycket att metallhöljet är skaver mot däcket, eller så kan vinden upp med att byta däcket också.


 • Relaterade artiklar


  hur du väljer backpacking kläder
  hur man patch ett hål i en trä båt
  bluegill fisketips
  ordentlig dirt bike redskap för barn
  hur man håller myggen borta posion gratis
  hur man buld en logg jakt blind
  Hur klättra treestands arbete?
  Vilken typ av utrustning som används för att Whitewater flotte?
  vad är en Glock 26?
  vad man ska leta efter i en recumbent cykel