hur man kan fånga kungsfisk med en sked

hur man kan fånga kungsfisk med en sked

Fånga kungsfisk längs Mexikanska kusten eller södra Atlantkusten är en favorit tidsfördriv för många fiskare. Kungsfisk är kända för den långa hårda fighter som krävs för att fånga dem från deras vatten. Om du krok en, var beredd på en kamp för livet. Många fiskar kan växa till över 6 meter lång

Du behöver:.
Metspö
Reel (14-18 lb test linje).
24-30 "mono glödlampor ledare (25-35 # test).
Spoon (ogräs mindre och guld).


1.
Först låter börja med att göra den röda fisken riggen. Gör detta genom att binda mono glödtråden ledaren material till raden kommer bort av rullen. Den UniKnot är en stor knut att använda som inte kommer att bryta när man försöker att fånga stora fiskar.
2.
Nästa vi kommer att fästa guld sked till andra änden av ledaren material, igen UniKnot är stor. Använda en guld sked reflekterar det bästa ljuset medan i vattnet och lockar kungsfisk bita. Se till att välja ett ogräs mindre sked, dessa har oftast en tråd som täcker punkten på kroken för att förhindra den från att bli fastnat.
3.
En annan variant på sked ovan som också verkar för att fånga en hel del av kungsfisk har en kjol som täcker kroken. Lokala angripa butiker är ett bra ställe att besöka för att se vad sked du gillar bäst.
4.
Välj den plats du kommer att fiska. Kungsfisk foder främst i de grunda gräset lägenheter i 1-4 meter vatten. Detta område är en stor livsmiljö för vissa av kungsfisk är bäst mat som räkor, krabbor, och snart din sked!
5.
Kasta din sked ut i det område du tänker fiska för kungsfisk. Reel i on-line med kontinuerlig hastighet i början. Detta är den grundläggande teknik som du använder för att fånga röda. Ibland kan du prova andra tekniker som gör det möjligt för sked för att släppa några meter i vattnet genom att stoppa avhaspling talan i några sekunder och sedan fortsätta.
6.
Ytterligare en metod är att dra tillbaka på spö och rulle i slack. Detta kommer att skapa olika hastighet till din sked som kan locka fler kungsfisk att bita.
7.
Se till att täcka marken. Bara fisk över samma plats för 2-3 gjutna och flytta en. En av fördelarna att fiska med en sked är att du kan täcka en hel del yta. Använd denna fördel att fånga mer kungsfisk.
8.
När en kungsfisk biter din sked är det oftast med en massa kraft och lätt att känna igen. Ställ din krok genom att dra tillbaka på stången med måttligt tryck. Kungsfiskar gillar att springa så se till att dra är inställd rätt. Håll på och njut färska fångst!

Tips och varningar


 • Fånga din lokala lagar beträffande storlek, antal, och årstider på redfishing.


 • Relaterade artiklar


  hur man vinterförbereder en båt
  hur man kan fånga braxen när allt annat verkar misslyckas
  hur man installerar en morrhår kex
  hur man tar hand om biljardköer
  hur rullen blad
  VHF-radio tutorial
  hur man bygger en egen brygga båt
  hur man hittar en billig uppsättning golfklubbor
  felsökning Garcia Baitcasting fiske rullar
  hur man visar tacksamhet till din far