hur man kan fånga lax och havsöring som ett lokalt

hur man kan fånga lax och havsöring som ett lokalt

Någonsin märker hur lokalbefolkningen alltid fånga de största och mest fisk? Det finns mer att göra än bara letar efter "svans" Reds. Använd dessa tips och du kan se ut som en galen redneck med en stringer av kungsfisk (en i Florida) och öring som simmar i samma vatten

Du behöver:
alltid kontrollera de regler innan du åker eftersom det finns plats gränser, fiskeredskap, hatt, solglasögon,.


1.
Wade grunt vatten laguner. Vadning är det mest effektiva sättet att fånga lax och havsöring. Dessa fiskar som grunt vatten. Du kan fånga ett par fiskar från båt men om du verkligen vill fånga de stora du behöver för att vada. Gå till grunt vatten laguner var vattnet är 2 till 3 meter djup för miles. I Florida är Merritt Island nära Space Center en varm plats (du behöver inte en båt bara köra ner en av grusvägar, park och fiska).
2.
Använd en bas fiske rigg med en kättingslänk och ledare. Dessa fiskar drabbas hårt så använd en u00A3 20 ledare. Ställ dra så att linan kan dras från din rulle. Om du letar efter massor av små vita svans jiggar och räkor beten fungerar bra. Om du bara vill begränsa ut sedan gå den vägen. Gratis foder levande bete fungerar bra för alla storlekar av fisk.
3.
Stig upp tidigt och vara på din plats innan första ljus. Under svagt ljus använda ett övre vatten plugg som en "Super Spook". Använd den största du kan hitta. Ut ur båten och börja vada mot stranden. Cast så långt du kan och "gå ut med hunden" tillbaka till dig. Att "gå ut med hunden" du pekar ditt spö spets till himlen och franticly skaka spetsen visserligen långsamt avhaspling den i. När en fisk slår inte som kroken som en bas bara ta i den slappa och börja slåss. Om fisken missar kontakten inte sluta gå i kontakten eller ändra hastighet, kommer att spökar fisken.
4.
Börjar fiska grunt och arbeta dig djupare tills du träffar den kanal . Leta efter skal sängar i gräset. De ser ut som ljusa områden från bara några meter bred ut till 20 fot. Cast så långt förbi din målgrupp säng som möjligt och gå ut med hunden över det.
5.
Skifta från kontakten till ett GULD sked som en Johnson Minnow eller en Rainbow Flash när solen värmer vattnet vanligtvis med 10 AM. Den weedless som fungerar bättre. Kasta förbi skal sängar och ut till djupare vatten. När jag säger djupare jag menar 4 meter max.
6.
Som ni vadd leta efter platser att dagvatten tränger in i lagunen. Bete samlas fisk här. Dessa är hot spots och kanske en lokalbefolkningen hotspot. Creeks samma syfte
7.
Under vintern när vattnet är för kallt att vada fisken på djupt vatten. Då är det bäst att använda levande agn.

Tips och varningar


 • hjälp av en båt ökar din profil så att fisken är mer lättskrämd.
 • Var uppmärksam på vädret, dödar blixten. Dra dina fötter när du vada för att inte trampa på en rocka.


 • Relaterade artiklar


  hur man fixar ett läckande paintball pistol
  hur boogie ombord framgångsrikt
  Leki fitness pol tips
  hur man räta trä pilar
  Bass Fishing tips med plast maskar
  hur man får klart för sommarens aktiviteter
  hur du packar en camping låda
  de bästa ställena att hitta guld
  hur outfit ett barn för fiske
  om karuseller