hur man kan fånga promelas med en spigg fälla

hur man kan fånga promelas med en spigg fälla

Fånga din egen promelas är ett bra sätt att fånga mer fisk, spara pengar, och uppfylla den robusta gräns anda som hålls dold i alla friluftsmänniskor. Om du är som jag och fiskar över 100 dagar om året, tänk på de pengar du kan spara

Du behöver:. .
Minnow fällan med 1 tums öppningar
.
Använd en butik köpte fälla.
  De arbetar så mycket bättre.


1.
Köp en kvalitet elritsa vattenlås med 1 tum öppningar. De kan vara metall, plast, vinyl överdrag, det spelar ingen roll. Prova Gee "Trap s Minnow och Frabil Minnow Trap. De kostar så billig som $ 7 och inte mer än $ 10. Jag rekommenderar att du ställer minst 3 fällor i ett område, men obegränsat antal fällor kommer att göra.
2.
Bekanta dig med hur fällan fungerar. Det kommer att ha en not och fjäder typ lås med ett metallspänne som låser fällan. bifoga en 10-25 fot rep till fällan. Jag rekommenderar ljust färgad repet så du inte glömmer där du lämnade fällan. Om du är rädd för att folk stjäl fällor, använda en grön eller brun repet så att det smälter i vattnet.
3.
Agn din elritsa fälla. Allt kommer att fungera, men jag föredrar att använda bagels. De håller upp längre än bröd. Lite räcker långt. Skär 1-3 en tum bitar och lägg den i fällan. Du kan också använda lever, kött, eller sällskapsdjur.
4.
Om du sätter din fälla i en å eller bäck, hitta en plats som är väldigt långsamma. Placera fällan så att den långa delen av fällan flöden med strömmen. Om fällan vänder sidled kan promelas inte simma i hålen.
5.
Om du sätter dig fälla i en damm eller sjö, hitta grunt vatten med massor av locket och skugga. Se till att fällan ligger plant i vattnet. Undvik att placera fällan på en plats med för mycket lera eller silt. När du får en massa promelas i fällan kan de röra upp dy och faktiskt döda alla dina promelas.
6.
Låt grytan i blöt i minst en natt. Låt inte din fälla sitta längre än 48 timmar. Om du inte har några promelas försöka igen tills du hittar du älskling hålet.

Tips och varningar


 • Kontrollera alltid lokala föreskrifter om betesfångst i ditt område


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger en flammande lägereld
  hur man bygger en fisk fisktankens
  den bästa tiden att fiska lax
  oupv licenskrav
  hur att förtöja med en prusik krok eller tredubbla glidande Hitch
  hur man konstruerar en utomhus pistol rack
  Hur man knyter en rappel
  hästsko regler
  hur man gör fiskespön i det vilda
  hur man reparera en plasttank