hur man kan planera en vikt att få diet

hur man kan planera en vikt att få diet

En vikt att få kost är ett bra sätt att öka muskelmassan och bulk upp. Att åka på en vikt att få kost kan vara ett perfekt komplement till din styrketräning rutin, och kan förse kroppen med de kalorier du behöver för ordentlig muskeltillväxt
1.
Bestäm hur mycket vikt du vill vinna. Detta är ett viktigt första steg eftersom det kommer att diktera villkoren för din vikt få kost. I allmänhet är en rimlig mängd muskler för att bygga u00A3 10 under loppet av sex månader, men som går upp i vikt för att bygga muskler du kommer i allmänhet att få lite fett också.
2.
Få en metabolisk bedömning på ditt lokala gym. Om du menar allvar med att planera en vikt att få diet detta inte kan förbises. Detta är ett test som mäter mängden koldioxid i din utandningsluft för att avgöra din dagliga individuella kalori behov istället för att uppskatta. De flesta gym erbjuder denna tjänst och det är oftast utförs av personliga tränare som är kvalificerade att genomföra metabola bedömningar.
3.
Tillsätt en liten mängd kalorier till ditt dagliga behov så står man där med ett litet överskott. Eftersom u00A3 1 är lika med ca 3500 kalorier, måste du lägga i en extra belopp varje dag för att uppfylla dina veckomål. Om du försöker att få ca 1 pund per vecka måste du äta ungefär 500 extra kalorier per dag än vad din kropp behöver för vikt underhåll.
4.
Investera i några få vikt proteinpulver om du har svårt att äta så mycket mat. Vissa människor har svårt att ständigt äta extra mycket mat som krävs för bodybuilding och muskelökning. En vikt att få skaka kan passa en massa kalorier i en liten mängd av fysisk mat göra processen mer uthärdlig.
5.
Ät inte allt i sikte. Din vikt vinner diet bör vara vetenskapligt beräknas och är inte en licens att äta allting som du kan få tag på. Detta kommer bara leda till fett viktökning istället för muskler. Se till att även om du försöker att få muskelmassa att du fortfarande äter hälsosam mat och inte går över din dagliga planerade kalorier.

tips och varningar


 • Tänk på att denna artikel är helt enkelt yttrande från författaren och kan inte ersätta riktig kostråd från en dietist eller läkare.


 • Relaterade artiklar


  hur man använder en militär gevär lyftsele
  båt registrering förordningar
  hur man använder damasker
  jakt Whitetail rådjur tips
  hur du köper en backpacking tält
  hur man spelar ett säkert paintball spel
  hur man fiskar längs en flod bank
  hur dagars vandring
  hur du skapar din egen ping pong paddlar
  hur området band korpen armar modell P25