hur man köper används kol racing kajaker

hur man köper används kol racing kajaker

Carbon Kevlar kajaker är den tuffaste typer av kajaker på marknaden. Även om detta gör dem bra för att köpa begagnade, innebär det också att människor hålla dem längre, och hitta en modell som används kan vara svårare än med andra typer av kajaker

Du behöver:. .
Grundläggande kunskaper om kajaker
Tillgång till Internet.
Transportation.
$ 3. 000 till $ 4000.

hitta rätt använt Carbon Racing Kajak


1.
Kolla lokal tillgänglighet. Om du har en kanot eller kajak lagra lokalt, kontrollera först för att se om de har någon använt kol kevlar racing kanoter i lager.
2.
Kontrollera Internet. Om du inte har någon lycka med en lokal återförsäljare, surfa på Internet. Det finns många återförsäljare som har sina produkter online. Du kan också kolla eBay och Craigslist eller annan liknande sajt.
3.
Ta kontakt med säljaren. När du har hittat en kol racing kajak eller två som intresserar dig, ordna att se dem i person innan man köper.
4.
Inspektera kajaken. När du tittar på båtarna, inspektera dem för något slitage. Kontrollera om bucklor och dings i skrovet och kolla alla sömmar. Be att få ta båten ut på vattnet för att kontrollera dess sjövärdighet. Vissa säljare tillåter inte detta, men du bör ställa.
5.
Fatta ett beslut och köpa din kajak.

Tips och varningar


 • Var inte rädd för att titta på de nya modellerna. Du kan ha tur och hitta en till försäljning för ett pris i närheten som en begagnad.
 • aldrig köpa en kanot eller kajak utan att inspektera det personligen. Även super-slitstark carbon kevlar kajaker kan skadas vid användning.


 • Relaterade artiklar


  hur du ställer in en rulle
  hur man säkert vandra backcountry spår
  hur man bygger en pistol fall
  olympiska basket spel på internet
  det bästa sättet att montera hjort horn
  hur fästa västra sporrar till stövlar
  Tippmann A-5 tips
  hur man använder insekt lockar att fånga öring
  hur man viker upp en jakt ameristep hundkoja blind
  hur man installerar en morrhår kex