hur man köper vattenskidor

hur man köper vattenskidor

Vatten skidåkning är en sport som tillåter människor att njuta av solen och utomhus medan zippa över vattnet. Kanske har du provat det och vill ta nästa steg: att få din egen utrustning. Ett självklart val för en av dina första inköp är vattenskidor själv
1.
Avgöra vilken typ av skidor som du vill köpa. Vattenskidor tillverkas för ett antal olika ändamål. Kombination eller parade skidåkning-där skidorna kan användas antingen som ett par eller som en enda, slalom skidor-används ofta som en universell skidor för familjer och nybörjare. Det finns också skidor konstruerade för slalom endast trick skidåkning och hoppning.
2.
Välj längd för dina skidor. I allmänhet längre skidor är bättre för nybörjare eftersom de vänder lättare, men de kommer inte gå så fort. Kortare skidor är svårare att vända, men gå snabbare. Din vikt är en annan viktig faktor vid val av skidor. Kontrollera med de ski tillverkarna en rekommenderad längd för din kroppsvikt.
3.
Välj rätt bindande. Bindningen är det som håller din fot på skidor, det är ibland kallad "boot" på skidan. Prova på olika skidor och plocka en med bekväm passform, samt en som är avsedd för den typ av skidåkning du kommer att göra.
4.
Besök lokala vattensporter butiker och jämför priser, funktioner och specifikationer för vattenskidor. Detta är användbart om du sluta köpa dem i butiken eller online eftersom du kommer att ha haft en viss praktisk erfarenhet av dem och kan prova dem innan de köper.
5.
Välj en SKI att du känner ger dig det bästa värdet vid bedömning av ovanstående kriterier. Det behöver inte nödvändigtvis vara det billigaste, men den bästa kombinationen av pris och kvalitet.

Tips och varningar


 • Om du har en stram budget för din vattenskidor , leta efter en begagnad bra skidor på annonser i söndagstidningen eller på Craigsist webbplats Craigslist. com. Se till att följa de rekommendationer från Craiglist för en säker transaktion.


 • Relaterade artiklar


  skridsko teknik
  hur man gör warmers kemiska hand
  hur du packar en metalldetektor
  båt hissunderhåll
  hur att förtöja med en prusik krok eller tredubbla glidande Hitch
  hur man använder en hiss pricken duk fäste för en båt
  hur man hittar den bästa GPS mountainbike
  skärmflygning historia
  burgee etikett
  hur man bygger primitiva pilar