hur man ska gå krabbfiske

hur man ska gå krabbfiske

Om du är trött på att betala höga priser för krabba, gå ut och fånga din egen. Med vissa grundläggande utrustning och lite know-how, du kommer att fånga krabbor sjunka i middagen potten på nolltid

Du behöver:. .
Ring netto
bete rutan.
buntband.
rep.
bete.


1.
Verktyg

Använd en ring nät med rep bundna till det och en matare låda zip knuten till mitten. Ringen nätet är två metallringar med ett nät som förbinder dem och ett nät på botten. Kasta ut nät i vattnet och det kommer att ligga platt på botten av vattnet. När du lyfter den med repet knutna till det, kommer krabbor runt betet lådan fastna som nettot hissar runt dem. Skaffa en av dessa nät i butiker fiske utbudet i kända crabbing områden.
bete boxen är en relativt billig enhet som du lägger bete i och avsluta med en nylonband för att hålla den stängd. Använd buntband för att hålla betet rutan stängd, föreslår Heff. net, som har en sida tillägnad crabbing. Detta förhindrar att andra djur än krabbor-som bläckfisk och tätningar-från att rycka öppna ett bete låda som inte är säkrade med något mer än nylonband.
2.
bete

stinkier betet, desto bättre. Använd bläckfisk, döda fiskar och andra havsbaserade beten, eller använda kyckling-tänk vingar och trumstockar över låren och brösten-liksom fågel halsar att bete din box. Andra beten som bacon, har varit kända för att fungera bra.
Pröva dig fram till vad krabba i ditt område gillar bäst, men glöm inte att det ska vara ett fast kött eller krabbor kommer bara stjäla den från boxen och springa iväg.
3.
Strategin

Gå till piren eller i din båt och kasta din agnade netto i vattnet. Låt vikten av nätet drar linjen ner och när repet slutar dras, kasta ut en extra fot på linjen och sedan knyta bort det i närheten. Vänta cirka sju eller åtta minuter och sedan hämta på nätet genom att dra snabbt men smidigt. Om du fångar en krabba, se till att det är det juridiska storlek och art. Du kan hålla dem i en hink full med havsvatten.
Kom ihåg att crabbing är inte en garanti varje gång du drar i nätet. Fortsätta att försöka även om du är tomhänt till en början.
Undvik snabba aktuella områden om du inte planerar att fiska dem på hög-eller lågvatten.

tips och varningar


 • Tålamod är en dygd när krabbfiske. Prova olika platser, olika beten och olika tidpunkter på dagen.
 • Se till att du fånga krabbor lagliga och att du har en licens om en sådan krävs. Kontrollera lokala lagar till förordningar.


 • Relaterade artiklar


  Jakt & Fiske förordningar
  hur man fälla djur för överlevnad
  sluss box instruktioner
  hur man rengör en husvagn förtält
  tips på att bygga en ishall bakgård is
  hur kalkoner jaga falla
  hur man målar pistol lager
  hur man avgör norr utan kompass
  historien om Colt 45
  hur man köper biljetter ou college fotboll för hemmamatcher