hur redskap upp för vandring

hur redskap upp för vandring

Oavsett om du är ny till den verksamhet eller har gjort det i flera år, är det ofta lätt att förbise vissa fiskeredskap eller kläder som kommer att göra det bekvämare och säkrare när du njuter en fin vandring. Nedan kommer jag att berätta hur man bäst förbereda sig för vandring för att maximera din njutning och minimera dina obehag

Du behöver:.
Lämpliga kläder
. lämpliga redskap.
en vandring partner (eller många!).


1.
Fokusera först på kläder. Skiktning är viktigt vid vandring. Du kommer att vilja bära andas, syntetiska kläder-väsentligheter för att ha till hands inkluderar byxor, skjortor (lång ärm och kort-), bra kvalitet strumpor, liners strumpa, stövlar (med fotled stöd och bra trappsteg), fleece, en dunjacka , handskar (vattentätt och flera par-en del varmare än andra), mössor (för skydd mot sol och värme), damasker (för skydd mot lera och vatten), och behåar motion till stöd, om du är kvinna. Du kommer att mixa och matcha från detta val för enskilda vandringar. Ofta är det bäst att bära lager i packningen så att du kan lägga till och ta bort dem när det behövs.
2.
Därefter fokusera på andra redskap. Du bör skaffa vandringsstavar (bra för stabiliteten, navigering genom vatten etc. och göra livet lättare på knä och andra leder), en stor förpackning, Nalgene flaskor, första hjälpen kit (inklusive behandling för blister, biter bugg, solbränna, etc . ) Purell, solkräm, bugg myggmedel, en kompass, kartor, pennkniv och ficklampa. Du kommer att, återigen väljer dessa poster för enskilda vandringar, men det är bäst att ha alla till ditt förfogande så att du är förberedd.
3.
Slutligen väljer lämpligt snacks och drycker för din vandring. Ta mer vatten än du tror att du behöver. Ibland Vitamin Water och andra sådana drycker kan komma till hands. Bring hög energi, nyttiga snacks /mat som Bear Naked granola, jordnötssmör och konserver smörgåsar, frukt, grönsaker, Goldfish, pretzles osv

tips och varningar


 • Välj kläder och utrustning som grundar sig på lång tid du planerar att vara ute och vandrar, höjd vinst och total höjd nåtts, och förutspådde spår villkor.
 • alltid vandra med någon annan. Det är bättre om du går vilse eller skadade. Ibland är det nödvändigt att ta många vandrings partner, exempelvis i kanadensiska Klippiga bergen, där parterna av sex krävs på stigar där björnar har nyligen synskadade.
 • Lita inte på en mobiltelefon, även om det är bra att ta en. Du kanske inte har mottagning.


 • Relaterade artiklar


  Fakta om monofilament lina
  djur i Gobiöknen
  roliga saker att göra med vatten
  marina gps instruktioner
  vad är marinplywood?
  camping säkerhetsregler för barn
  hur lätt mjukna / tan en skallra orm hyde
  Gädda isfiske tips
  om Speedball
  Hur man använder en fiske flyta