kabinen säkerhetsrutiner

kabinen säkerhetsrutiner

Har du haft ett inbrott eller brand som parkeras det underbara sommarlovet du tänkt? Kanske du var du njuter av din stuga semester, men hade lidit en skada som lagt sordin på upplevelsen. Oavsett om du spenderar helgen på din stuga eller har gjort din stuga på heltid flyktbilen, finns det några säkerhetsrutiner som gör din tid där en roligare en

Du behöver:.
Bläckfisk Jig-u00A3 25 .
test fluorocarbon ledare-2 cirkelkrokar.
1 hel bläckfisk (ca 6 till 8 inches).

Skydda din stuga

Se till att du har kvalitet lås på dina dörrar och fönster är en bra början för att göra din stuga säkert. Gör det verkar som om folk är hemma genom att installera rörelsestyrda lampor på utsidan av hytten, och en lätt timer på några av dina invändiga belysningen. Lägga till en timer för att din radio eller TV gör det också se ut som om människor inuti är de roar sig. Installera webbaserade övervakningskameror kan hjälpa dig att titta på din bostad från din egen hemdator eller bärbara dator. Bli vän med grannarna, de kanske kan plocka upp din e-post när du är borta och klippa din gräsmatta, vilket gör det ser ut som du fortfarande ockuperar stugan. Lämna inte några dyra föremål som smycken, vapen och arvegods inne, i stället fast dem i din permanenta bostad eller ett värdeskåp. Om det finns värdefulla saker som du behöver, köp en dold säker som kan installeras någonstans i kabinen. Installera en övervakad inbrottslarm kan också ge dig några extra sinnesro. Du kanske också vill hyra en säkerhet patrull för att kolla upp på din egendom från tid till annan.

Minska Cabin Farliga

Fire preparat bör ha högsta prioritet för din stuga. Kontrollera att du har brandvarnare och ha minst en brandsläckare inne. Lägga ett övervakat system brandlarmet kommer att hjälpa också. Att ha ett system sprinklersystem installerat kan vara kostsamt, men kan släcka branden innan alltför mycket går förlorat. I brand land, försök att rensa en 30-fots "effektiva försvarbart runt omkring stugan, fri från döda träd eller buskar, och du kanske vill plantera brandsäkra vegetation i din trädgård. Förvara lättantändliga material som bensin på avstånd från ditt hus, helst i ett metallskåp i en lagring skjul.

Se till att din stuga är väl underhållen och fri från säkerhetsrisker. Kontrollera skicket på ditt tak, tak, väggar, trägolv, mattor, trappor, dörrar, VVS, eluttag, apparater och möbler. Om du gör det bör bidra till att undvika onödiga olyckor. Om du skulle ha en skada eller akuta, se till att ha larmnummer telefon i närheten, liksom en vägbeskrivning till det lokala sjukhuset. Om din stuga ligger långt från räddningstjänsten, kan du ta en godkänd HLR klass i fall du behöver att återuppväcka någon. Ha alltid en första förbandslåda i din hytt, att ta hand om mindre skador.


Relaterade artiklar


vinterkläder råd
hur man viker en pop up blind
vad som behövs i en vildmark survival kit?
camping middag idéer
hur man gör ultraljud pistol rengöringslösning
hur man ska gå camping på en budget
hur man säkert driva en vattenskoter
hur reparera en sprucken gevär lager
hur man rengör din båt
hur man laddar en breakopen muzzleloader