roligt fiske spel att spela

roligt fiske spel att spela

Fiske är en avkopplande sport som kan göras i flera vattendrag, bland annat floder, sjöar, dammar och hav. Oavsett om du vill lägga till lite mer spänning i din egen fisketurer eller vill locka barnen att njuta av idrotten, det finns flera spel som du kan njuta av medan på vattnet. Spelen är enkelt att spela, och en mix av dem kan användas på samma resa

Fiske Poäng Game

Tilldela poäng till olika fiskarter. När en spelare fångar en fisk, belönas han antalet poäng för att fisk. Efter fisketuren, har den som mest poäng utropas till vinnare. Till exempel skulle en pumpa frö endast värt 1 poäng medan en largemouth bas skulle vara värt 8 poäng. Ju mer sällsynta och större fisk, desto fler poäng de ska vara värt. Lägg till extra bonuspoäng för den största fisk som fångas, längsta fisk, de flesta arter, och använda en extra stolpe som wild card pol som ersättare spelare.

gissningslek

När en fisk är ansluten, har andra fiskare gissa arter av fisk. Om gissa rätt, får personen belönas med 2 poäng. När en person gissningar flera fiskar i rad, hans poäng öka med 2. Till exempel en persons andra rätt gissning i rad skulle ge honom 4 poäng. Den person som har mest poäng i slutet av resan förklaras som vinnare.

Caveman Fiske

Fisk helt enkelt genom att använda naturen för att hjälpa dig. Ta med en lina och krok för varje spelare till en närliggande fiskeområde. Objektet är spelet är att bygga en stolpe och hitta bete. Enkel stolpar kan byggas med hjälp av pinnar, men mer avancerade poler kan använda stenar, gräs och andra material för att hjälpa till att bygga stången. Titta i träd eller gräs för trassliga linje som kan ge dig en fördel. Den som gör de mest framgångsrika polen är förklaras som vinnare.

Bete Exchange

Istället för att använda klassiska bete taktik som lockar och maskar, lägga kreativitet till ditt fiske med hjälp av föremål från ditt eget kök. Samla små bitar av mat som kan hakas såsom kött, kärnor majs och små brödbitar. Använd dessa punkter medan fisket och se vilka som är framgångsrika. Du kan ta nya objekt varje gång du fisk att öka värdet av spelet.

Casting Challenge

Se vilka fiskare har den bästa rösterna med gjutning utmaning. Kasta ut så långt du kan, och lägga till en extra sänke efter varje rösterna. Den sänken kommer att göra stången rösterna längre och kan öka utmaningen samt dokumentation. Du kan också spela detta spel genom att ersätta längd med en specifik plats. Försök till exempel att se vem som kan kasta närmast en sten eller pinne peta ur vattnet.


Relaterade artiklar


Hur man använder en flytande gas spis läger
surfcasting tips
hur man gör ett spår kamera snabbare
hur huden en bobcat
hur man kan bryta i 9-ball
vad är en kull?
tips för att bygga fiskespön
hur man njuta av en Super Bowl fest när du inte gillar fotboll
hur man köper används kol racing kajaker
hur man bygger en grön fiske ljus