uppsamlingstank behandlingar för båtar

uppsamlingstank behandlingar för båtar

Den Renvattenlag 1972 och internationella fördrag om förorening från båtar och fartyg gjort förändringar i hur avfall, sopor och gråvatten hanteras ombord på fritidsbåtar. Det betyder också att om båten har ett huvud, måste det antingen vara fristående eller har en tank, ungefär som ett fritidsfordon. Det innebär att, i likhet med RV tank, rengöring och behandling kommer att vara nödvändigt för att förhindra slam och slem bygga upp

behandlingsprinciper

Korrekt ventilation är viktigt att rätta till tank aktionen. Behålla tankens avluftningsslangen utan hinder. God luftcirkulation är en viktig del av processen av nedbrytning, oavsett vilken behandling tillsatsen du väljer, och om du använder rå vatten i båten huvud kommer cirkulationen bidra till att undanröja eventuella lukter som kan komma från stinkande vatten.

typer av tillsatser

Den huvudsakliga anledningen att lägga till en behandling för att den slutna tanken på båten är lukter. Även stora båtar är nära miljöer och varje tum av utrymmet används. Lukt från en obehandlad en tank, som lukt från köket, kan genomsyra alla vinklar och vrår. De behandlingsalternativ är både kemiska och biologiska. Kemiska produkter fungera ganska bra för en kort tid, men de inte uppmuntrar till nedbrytningen av avlagringar som bildas i den slutna tanken. Kemiska produkter har också potentiella konsekvenser för stranden anläggning, som tar emot dem när tanken pumpas ut.

enzym-baserade produkter, liknande de som används i slamavskiljare, är bra på kort sikt, men kräver regelbundna påfyllning och mer frekvent pumpning. Detta är en faktor som gör dem mest kostsamma alternativet

en aerob bakterie behandling -. De också kallas bio-aktiva behandlingar-bidra till att förhindra lukt från tanken och uppmuntra nedbrytning krävs för en effektiv och kostnads- effektiv uppsamlingstank drift. Liksom enzym-baserade behandlingar, de har en låg miljöpåverkan på avfallsanläggningar.

Oavsett den valda typen av tillsatser, läst säkerhetsanvisningar och följa försiktighetsåtgärder för produkten.

slags Tillsatser

Septitank behandlingar kommer i två former, vardera med plus och minus. Vätskor kan hällas i toaletten som spolas in och behandla tanken. Men om du spilla vätska, sanering besvärlig och produkten är illaluktande. Lukten kan absorberas snabbt om dina däck är ett naturmaterial, som trä.

Pulver, som de som används för septiktankar i land, är besvärande när de lägger upp för länge. En våt miljö, likt en båt, får dem att kakan i lagring kuvert och gör dem ineffektiva.


Relaterade artiklar


tips på jakt älg
hur du ansluter en levande mulle
hur man bygger en skimboard
hur man fiska öring med spinner lockar
hur man fiskar en smithwick skurk
hur de ska jaga tidigt på våren kalkoner
Vilka är de typer av flugor för flugfiske?
båt hissunderhåll
sleepaway läger information
armborst jaktföreskrifter