Anläggningen identifiering för scouter

Anläggningen identifiering för scouter

Plant identifiering är en viktig färdighet för både scouterna och flickscouter att lära sig. Scout enheter tillbringar mycket tid utomhus, så scouterna ska lära sig identifiera giftiga växter för att undvika dem medan vandring eller camping.
Samma kompetens kan utnyttjas för att tjäna många märken Scout meriter och krav rang. Scoutledare kan kombinera växt identifikation med naturen aktiviteter och spel för att göra lärandet om växter omkring dig roligare

Poison Ivy

Poison Ivy är den första anläggningen någon Scout ska lära sig identifiera. Anläggningen växer i stora delar av USA-utom längst i väster, på hög höjd och i öknar-och är mycket giftigt för de flesta. Fabrikens olja orsakar en mycket otäck och kliande utslag.
Det gamla talesättet "blad av tre, lämna dem vara" är bra att påminna scouterna hur du känner igen Poison Ivy. Anläggningen har alltid tre blad per stjälk, oavsett vilken sort. Poison Ivy lämnar kan ha slät eller tandad kant. Den växer längs marken och kommer också i trädklättrande vinstockar.

Regional Växter

scouterna ska lära sig identifiera växter som är inhemska på deras område. Detta omfattar både farliga giftiga växter som är unika för sin region och ofarliga växter som blommor och träd.
Utnyttja statliga bevarande och parker avdelningar som erbjuder ungdomsklasserna på växt identifiering. Guideböcker om anläggningen identifiering finns i ditt lokala bibliotek för att använda som ett pedagogiskt hjälpmedel för att lära sig om växter på egen hand. Scoutledare kan också hitta lokala resurser, till exempel var man kan hitta en naturalist som kan besöka ett möte, genom att ringa deras organisation råd.

Gör en Plant ID Bok

scouter kan göra sin egen fabrik ID bok och använda den som en del av en rolig utomhusaktivitet. Böcker kan göras från en spiral notebook med en rulle tejp på ryggraden med en ögla av garn.
Scouter enheter kan åka på en vandring för att samla växter exemplar och sedan tejpa fast dem på sidorna i sin bok. De kan också rita skisser av växter i boken och skriva sina synpunkter om anläggningens miljö.
Kontrollera alltid att kontrollera att det är OK att samla växtprover med fastighetsägaren på privat mark, eller genom att kontakta Park Rangers när du använder allmän mark. Aldrig samla prover på giftiga växter.

Badge Arbete

scouter i alla åldrar kan lära växt identifiering samtidigt tjäna meriter märken eller uppfyller kraven rang. Plant identifiering är en del av Bear's Nature Craft Valfri, den webelos "Naturalist aktivitet PIN-kod Boy Scout Plant Science Merit Badge, den Brownie Växter prova-på Badge och Junior's Earth Connections Badge.
Kontrollera din Scout handbok för särskilda märken, fläckar och krav som gäller för din scoutkår nivå.

Spel

göra lärandet roligt anläggning identifiering för yngre scouter genom att spela växt-tema spel.
Plant Bingo: fyll bingobrickor med tydliga ritningar av vegetabiliskt blad eller blommor för scouterna. Ledaren drar växtnamn från en skål istället för att ringa ut siffror och bokstäver. Scouter skulle behöva veta vad växterna ser ut för att markera sina kort
Natur Quest. Ta scouter på en naturvandring och utmana dem att hitta 10 olika växter och träd. Ge dem ett anteckningsblock för att skriva ner sina iakttagelser. Göra den mer utmanande genom att ge dem en förteckning över växter att hitta. Den första Scout att hitta 10 olika växter kunde få ett pris
Flash kort. Göra kort växt flash genom att skriva ut tydliga bilder och ritningar av växter på stora pappersark. Har scouterna sitter i en cirkel och utmana dem att ropa namnet på anläggningen på flash-kort.


Relaterade artiklar


småviltsjakt tips
hur man leder en vild jakt beckasin
hur du förbereder din båt
hur man byter Rollerblade hjul
hemmagjord kvinnojour isfiske
dykutrustning som används av Navy SEALs
hur man installerar en klocka plats cykel barn
hur man gör en käpp pol bambu fiske
minnesota gös fiske tips
hur man fälla en tvättbjörn i trä