Hur man knyter en säker fiske knut

Hur man knyter en säker fiske knut

Varje sportfiskare på jorden har varit i en situation där den stora kom undan eftersom knut gav. Det är olyckligt att många sportfiskare inte vet hur man korrekt knyta en säker fiske vet. Så här gör att du får den nästa stora en i båten

Du behöver:. .
Clippers /fräsar
Lure /krok /ledare.
Fiskelina.
Decent syn.


1.
Trä slutet av raden genom ögat av drag eller krok, dra omkring 4-6 "av linje genom hålet så att du har massor av extra att arbeta med.
2.
Ta den fria änden av linjen och dubbla den över linjen som fästs på stolpen. Linda den fria änden av en linje runt de fasta slutet av raden ca 6-8 gånger, var noga med att lämna en lös ögla ovanför ögat av drag.
3.
Gratis slutet av raden bör nu ringlar runt fastställa slutet av raden som en orm ringlar runt ett träd. Se bild för detaljer.
4.
Feed den lösa änden av linjen genom de lösa ögla ovanför ögat av drag, dra sedan genom det nya lös slinga skapas genom detta första drag . Se bild för detaljer
5
Nu
foder den lösa änden av linjen genom öglan ovanför ögat av lura en gång -. . Att vara noga med att gå igenom samma sätt som du gick igenom i steg 4. Nu drar man bara till slutet av raden stram och kapa bort eventuella frihängande linje.

Tips och varningar


 • Testa veta innan hetsa kroken eller sätta locka i vattnet. Se till att du följt stegen korrekt innan testa vet med en lunker.


 • Relaterade artiklar


  sätt att rulle i plast fiske maskar
  skimboarding tutorial
  hur man sadla en häst utan att skada det
  tips om att fånga bas på natten under våren
  hur man lär sig att använda clipless pedaler
  hur man fiskar i dammar
  hur man gör en gasgrill
  hur man gör en kanot rack
  hur man fiskar en smithwick skurk
  hur man bygger en Baggö spel