bästa sättet att hålla klubban med fingrarna i pool

bästa sättet att hålla klubban med fingrarna i pool

Hur en person har en kö har stor inverkan noggrannhet och allmän framgång i biljard. En framgångsrik skott kräver stadig rörelse i båda händerna. Det innebär att inga plötsliga ryck eller stötar-det slags rörelse som ofta orsakar kön att flytta. Ryck och stötar leda till miscues och repor, och det innebär en dålig poolspel

Komfort och Konsekvens

Dr Dave Alciatore och biljard författaren Mason Konungen säga nyckeln till en stark biljard Spelet börjar med att hitta komfort. Det gäller både en spelares inställning och hur han håller kön.

Det finns vissa grundläggande väsentligheter att hålla en kö, ingen kan spela bra utan en känsla av komfort. Dessutom beror en spelares framgång med ett visst grepp mycket på sin konsekvens. Skytte en stor omgång pool betyder inte spelaren har ett bra grepp. Kanske var det tur. Om en spelare skjuter bra konsekvent, emellertid, är det ett säkert tecken på ett bra grepp.

Lighten Up

Om du inte tror ett lätt grepp är viktigt i poolen, föreställa sig hur svårt det skulle vara att trampa upp en Turkiet eller skiva en lök om du ägt kniven så hårt som möjligt. Ett grepp som är alltför stelbent är säker på att misslyckas. Det orsakar musklerna i fingrar, handled, arm, armbåge och axel för att kontrakt och dra åt. Det leder till en mindre jämna rörelser. Plus, är en spelare mer sannolikt att rycka i kön offline.

ett löst grepp gör att musklerna att slappna av, vilket är avgörande under stroke rörelse, och det gör också kön att glida lättare under skottet. Utan en bra bild, kan kön fånga och får det att hoppa offline, och som leder till missade skott. Ett lätt grepp är särskilt viktigt att komma ihåg för hårda skott, som tenderar att orsaka spelarna att skärpa sina muskler under stroke.

Grip Style

Vissa spelare föredrar att vagga klubban i fingrarna. Andra föredrar att låta det falla på sina handflator. Ytterligare andra gillar känslan av klubban stoppade höger i skreva där fingrarna och handflatan möts.

Det viktigaste, säger Alciatore i ett Biljard Digest artikel som heter "Shoot Straight med vår Fundamentals checklista" är att bevara de ovannämnda lätt grepp och gå med det grepp som känns mest bekvämt att varje spelare. En annan faktor är att se till att greppet gör underarmen att vara vinkelrätt mot kön på den plats där kontakten med bollen.

The Bridge

Bron primära funktion är att skapa stabilitet för tipset slutet av kön. En bra bro säkerställer att den vita glider lätt och att det inte herrelösa upp, ner, höger eller vänster om det ursprungliga målet. Spelare använder en mängd olika broar, men de flesta kan delas in i två kategorier:. Öppen eller stängd

Den öppna bron har palm sidan av handen tryckte på bordet med några fingrar spridning och andra klungade tillsammans att stabilisera minnet. Den öppna bron gör att kön för att skjuta över toppen av handen. Normalt tummen och knogarna bildar en "V"-form som hjälper till att hålla kön stabil.

Den stängda bron liknar den öppna bron motsvarighet. Den största skillnaden är att fingret närmast tummen är böjt runt kön för att skapa en tät veck genom vilken pinne rör sig. Den mellersta knoge på långfingret bidrar också till att stabilisera kön under stroke. Nackdelen med den stängda bron är att den böjt finger kan ibland orsaka slitningar och störa jämnhet i stroke. Detta gäller särskilt när fingret är klibbig eller slick.

Bridge längd frågor också. En kort längd mellan bron och kontakta bollen ger mer exakt spets kontakt, men det gör också att greppet sidan större möjligheter att avvika offline. Ett grepp längre från bollen tillåter mer makt men minskar noggrannheten i skottet. Generellt är en bro 6 till 8 inches från den vita bollen en fin medelväg.


Relaterade artiklar


Hur du ser på fotbolls-VM för gratis på nätet
Hur man använder en lensatic kompass
hur man läger vid ravinen i Washington
hur man rengör en sötvatten öppen inför spinnrullens
hur man fixar en rulle sigma Shakespeare
tips om hur du använder ett Finder fisk djup
Tips för målning ett bestånd trä gevär
hur man underhåller en trailer
hur man underhåller en båtmotor som används i saltvatten
Hur får man en Tennessee fiskelicens