cool häst spel för barn

cool häst spel för barn

Hästar är en favorit djur för barn i alla åldrar. Det är cool häst spel för barn att leka med sina egna riktiga hästar eller låtsas hästar i spel. Barn älskar att leka häst spel, med eller utan riktiga hästar. Det finns flera sätt att inkludera hästar i vardagliga spel och lekar med barnen

Häst Spel

Ridning spel är bäst spelas inuti ett slutet utrymme, som ett ridhus, rund penna eller liten betesmark. Placera ett däck utan fälg på marken minst 20 meter från utgångsläget. Ge varje ryttare en annan färg golfboll. Varje barn börjar bakom en utsedd startlinjen, rider på däcket på marken, går runt däcket utan att stanna och försöker kasta bollen i mitten av däcket. När bollen kastas fortsätter ryttare och korsar tillbaka över start /mållinjen. Detta är en tidsinställd händelse så att ryttare som gör vrider och avslutar snabbast vinner.

Ett annat spel kan spelas med hjälp av ett fat, hink fylld med sand och två långa pinnar. Hinken med sand är placerad på övre delen av pipan med en pinne på insidan av den, tillräckligt länge för att sticka ut i toppen. Tunnan ska placeras minst 20 meter från startlinjen. Föraren börjar bakom start /mållinjen och höll den andra pinnen. Ryttaren passerar linjen, springer runt tunnan utan att stanna och växlar pinnar med den i hinken. Föraren kör sedan tillbaka över mållinjen. Detta är också en tidsinställd händelse. Tid kan läggas till ryttare som inte vill gå pinnar eller om en pinne tappas.

Barnspel

Flera häst spel kan spelas utan att använda en riktig häst. Det finns häst brädspel, såsom Horseopoly, som liknar traditionella brädspel men använder sig av teman häst och pjäser.

virtuella häst spel är populära för barn eftersom många är gratis och kan spelas på datorn. Häst spel som racing, fat racing och hoppning är tillgängliga och utmanande. Mer traditionella spel med hästar, som memory-spel, hänga gubbe, Tic Tac Toe, scrabble och bordtennis finns gratis.

Kombination Spel

Vissa spel kan spelas med hästar och vanliga spel. Spela musikaliska stolar med lugn hästar i en cirkel med vänner. Spela checkers eller Tic Tac Toe, men använd dig själv och dina hästar som pjäserna i spelet. Sanning eller konsekvens kan spelas med häst frågor till sanningar och utmaningar häst vågar.


Relaterade artiklar


Barn-cykel säkerhetstips
hur man gör en coonskin
hur man gör fisket formar enkelt
hur man använder mepps
hur man gör ett enkelt utomhus omklädningsrum
hur man gör hemmagjord bete havskatt doughball
hur fånga Gädda
hur man kamrat för fisk
hur man gör en hemmagjord camping hängmatta
hur man arbetar fisk lockbete