de bästa ställena att sätta spår kameror

de bästa ställena att sätta spår kameror

Om du vill göra en del scouting före jaktsäsongen eller bara prova på obemannade naturfotografering, sedan ett spår kamera är en möjlig lösning. Men oavsett var du sätter din kamera får du inte några bilder om det inte finns djur i området. Du måste känna till vissa taktik för att hitta de bästa ställena att sätta ditt spår kameran

Know Your Trail kamera

Trail kameror kommer från olika företag, men det är bara några stilar att välja mellan. Trail kameror finns i både 35 mm och digitala format foto, liksom de med blixt och de utan. Dessutom spår kameror-både digitala och film versioner-antingen har en rörelsestyrda kamera utlösa eller en som eldar på avtryckaren via en infraröd indikator.

Veta miljö där kameran kommer att kan påverka köpbeslutet. De som kommer att kontrollera kameran ofta kan se på film, som behöver ändras med korta mellanrum, medan de som inte kommer tillbaka för att kontrollera om det under längre perioder bör överväga en digital, som kan ta många fler bilder på en gång . Tänk också på omgivningen, som en kamera som kommer att placeras med mycket pensel runt det borde ha en infraröd sensor i stället för en rörelse-upptäcka slutaren som kommer att skjuta även när det blåser grenar och löv runt.

Placering för jakt

Jägare som använder sina kameror för att spana bör hitta områden såsom rådjur körs, sängkläder områden, vattentäkter och pålar bete. Dessa platser kommer att hjälpa en jägare får massor av bilder.

TheJump. net föreslår inte syftar kameran i inställning eller uppgående solen, eftersom detta kommer bakgrundsbelysningen några bilder som är tagna under den tiden. Dessutom vill inte säga det i ett område med massor av ogräs eller där många människor är kända för att resa.
Om du vill ta med djur till din kamera för bilder, helt enkelt ställa in din egen bete och låta dem komma in sortiment av kameran. Kontrollera dock att detta är lagligt i ditt område.

Placering för naturfotografering

Trail kameror har kommit långt sedan de först uppfanns och används enbart för scouting jaktområden. Nu är fotografer börjar inse fördelarna med att använda en sådan kamera för naturfotografering. Djur tenderar att undvika dofter och ljud som är obekanta för dem, så placera en kamera från vandringsleder och områden där människor tenderar att gå.

Eftersom du inte vet vilken typ av djurliv du ska att ta bilder av, föreslår Trailcameras. net etablera sig i ett område som kommer att locka en sort. Vattenhål eller slickar mineral är populära resmål för nästan alla typer av djur. Ställ in kameran tillbaka tillräckligt långt från målområdet för att kunna fånga hela djuret i stället för bara ett huvud eller ett ben. Kontrollera dock att du inte placera den så långt bort att blixten inte kan belysning djuret. Ungefär 10 meter från målet område anses tillräckligt långt bort för att fånga hela djuret i ramen ändå nära nog för att göra blixten på kameran effektiva.


Relaterade artiklar


hur man rapporterar en bandad anka
kabinen säkerhetsrutiner
hur man bygger fisk strukturer
hur man avveckla ett Abu Garcia Revo rulle
hur man kan förbättra paintball noggrannhet
hur kalkoner jaga falla
hur man köper används kol racing kajaker
delar av en kajak paddel
hur man åker gratis
vad man ska ha under en våtdräkt