hållbara livsmedel för camping

hållbara livsmedel för camping

Camping är ett äventyr som du vill noggrant och säkert njuta. Hållbar mat med buteljerat vatten är avgörande när en grupp individer eller familjen går på en campingtur

Torkat eller förkokta Mat

Frystorkad eller förkokta frukt och kött är en läcker energigivande mellanmål eller måltid utöver att ha när du är camping, speciellt om du är kommer att bli vandring. Dessa nonperishable frukt och köttprodukter kommer att pågå i flera dagar när den förvaras i lufttät behållare eller påsar.

Energy bars

Granola, protein och barer energi kommer att hålla kroppen näring med vitaminer och mineraler. Enskilda barer, förpackade i folie omslag, är nonperishable, lång livslängd och lätt att bära när vandring eller fiske.

Konserverade livsmedel

Konserver fungerar bra för snabba måltider för att värma upp såsom majs nötkött hash, chili eller gryta. Enskilda livsmedel såsom wienerkorv, tonfisk eller kyckling sprider är bra att kasta in i en vandring pack att ha för en smörgås kött med Pita fickor eller kex, med enskilda burkar av frukt till efterrätt.

torra varor

spannmål i enskilda servering påsar eller behållare ger dig en färdig att äta frukost eller mellanmål mat. Mjölk är ett måste för spannmål och varma drycker i stället för vanlig mjölk, som kan förstöra på en lång resa.

Individuella Snack Packets

Köp fälten i små paket av nötter, kex, snacks frukt, äppelmos, puddingar och russin. Trail mix är en väl-och-true mellanmål att ta för att lindra hunger och ger dig energi.

Varning

Testa hållbar mat produkter innan dem på en camping resa för att förhindra fysiskt obehag om din kropp inte tål torkade livsmedel.


Relaterade artiklar


hur man manipulera flyta och flyga för bas
hur man får bättre på pool
hur man hittills en jägare
sjöfåglar Tagningstips
hur man ska hålla bete vid liv
hur man fångar en haj på stranden
hur man väljer ett vätskesystem
hur man läger & fiska i Vita bergen
camping mat idéer
hur man ro en båt