Hur downriggers arbete?

Hur downriggers arbete?

Definition

En downrigger är en enhet som hjälpmedel vid fiske. Dess syfte är att hjälpa lina gå ner djupare i vattnet för att där fisken finns, men inte hela vägen till botten som sänken gör. Den downrigger finns i flera modeller för att anpassa sig till olika vatten typer såsom saltvatten, och har olika funktioner för att hjälpa med djup och rörelse.

Komponenter

De delar av en grundläggande modell inkluderar en spole, tråd, förlängningsarm, något att dra kabeln tillbaka upp och en vikt. Den downrigger har också ett sätt att hålla fiskespö i ett stabilt läge. En remskiva är fäst i slutet av förlängningen armen, och hela installationen är fäst på baksidan av båten. Remskivan hjälpmedel kabeln tråd i flytta upp och ner i vattnet.

Anslutning

metspö placeras i sin hållare för att hålla den från att dra ur fiskarens händer. Förlängningen arm som sticker ut över vattnet, har en kabel tråd kör bort i slutet av det genom trissan. Kabeln är ansluten till en spole, och en vev på slutet av spolen vindar kabeln i eller gör det. En vikt är placerad på sladden för att hålla ner det i vattnet, och en release är ansluten till kabeln i närheten av vikt. Den lina och beten som är knutna till utsläpp så att de kan tas bort för att veva in en hake. Detta sätt fiskaren inte behöver kämpa tyngden av vikt liksom fisken.


Relaterade artiklar


hur man kan fånga stora fiskar med banjo elritsa
hur man bygger en låda fälla för ekorrar
mat tomt frö för rådjur
hur du ansluter en levande mulle
hemgjord liten fiskebåt
hur man väljer konståkningsskridskor
hur man justera / montera en cykel
hur man byter en cykel sadel
hur man kan jämföra politik båt försäkring
hur man dewinterize en båt motor