hur man gör en billig kajak rack

hur man gör en billig kajak rack

Detta är ett enkelt och billigt sätt att säkra din kajak (s) till taket på din bil även om du inte har konstaterad takräcken

Du behöver:.
Kuddar som används för placering under sovsäckar vid camping eller en yoga pad, två Ratchet remmar.


1.
Jag köpte två av de kuddar som du använder under sovsäckar på min lokala Wal-Mart. Dessa var precis under $ 6,00 styck. Jag köpte sedan två tunga band plikt spärrfunktion. De finns i de flesta järnaffärer. Se till att du får dem iallafall femton meter i längd, som du kan alltid trimma det överskott som inte behövs.
2.
Öppna kuddar och rulla dem ut på ditt tak.
3.
Om du har två kajaker sedan få din vän att hjälpa du läser dem på kuddar. Om det blåser utanför du verkligen behöver det extra hjälp att hålla kuddar och kajaker på rätt plats. (Jag hittade den hårda vägen. ) Kontrollera att de är uppradade i mitten av ditt tak, sidor rörande. Kontrollera också att den främre och slutar är ännu så vikten är jämnt fördelad.
4.
Öppna spärrfunktion banden. Rulla ner på baksidan fönstren på din bil. Om du vill använda de främre fönstren för att säkra kajaker också men du måste dra en Bo Duke att komma in din bil eftersom det kommer att vara säkert stängda. Kör remmarna runt kajakerna lämnar åtstramning mekanism i mitten inuti facket. Placera en rem längst fram på bakrutan och de andra bandet hela vägen till den bakre delen av fönstret. Inte säker en hela vägen, bara få ut slacket ur varje, dra sedan åt när du går. Om du inte gör detta på rätt sätt kommer de ut ojämn och det blir farligt. När de är säkrade på plats bara gå runt fordonet och ge lite ryck i kajaker. De bör röra sig lite upp och ner men inte i sidled. Detta kommer att säkerställa korrekt placering uppnås. Jag skulle inte föreslå högst över cirka 60mph. Detta är bara för korta transporter och bör inte tas på långa resor eller under motorvägen.

Tips och varningar


 • Du kommer att finna det är lättare att placera kuddar med böjt nedåt, eftersom de tenderar att försöka gå tillbaka till sitt ursprungliga läge.
 • Om du ens höra något högt knackande ljud eller se kajaker skift, men det gick vägen, omedelbart sätta på din varningsblinkers alla pullover när det är säkert att göra det. Kontrollera placeringen av kajaker och banden. Dra åt om det behövs.


 • Relaterade artiklar


  hur man använder ett öppet ansikte som kastar ut bete rulle
  hur man kan kasta ett fisknät
  hur man köper och inspektera en långfärdsbåt Begagnad begagnatmarknaden
  Snow Goose jakt tips
  hur man målar över en gelcoat på en båt
  Hur du tar ditt barn fiskar för första gången
  hur man hittar billiga fiskebåtar
  hur man kan anpassa en 1911 pistolskytte låg
  hur man ska förstå barometrar
  de bästa ställena att sätta spår kameror