hur man kan fånga Florida pompano

hur man kan fånga Florida pompano

Pompano är en av de mest populära fisk som surfar fiskare försöker fånga. Deras mild, vit, flagnande filéer göra dem gott att tjäna kokta en mängd olika sätt. Med några enkla steg kan du vara på god väg att fånga Florida pompano på nolltid

Du behöver:. .
Metspö
Spinning rulle (14-20 # test linje).
Pompano rigg.
Pyramid sänke.
Bete.


1.
Välj den plats du kommer att fiska efter Florida pompano. Surf är alltid den mest populära och mest produktiva ställe att fiska Florida pompano. Vissa har också tur i lokala floder men du bör koncentrera sig på stränderna för att starta.
2.
Fäst Florida pompano riggen till fiskelina kommer bort av ditt fiske rulle. Pompano riggar består av 2-3 krokar och har ett klipp på botten av riggen att fästa vikt.
3.
Bifoga din pyramid lodet till botten av din Florida pompano rigg. Storleken beror på den aktuella villkoren för fisket och vanligtvis sträcker sig från 1/2-2 dl.
4.
Välj betet du ska använda och lägga den på din krok. De mest populära är levande sand loppor, levande räkor eller remsor som skärs av mussla. Den överlägset sand loppor är bäst för att fånga de mest Florida pompano men kan vara svårt att hitta ibland. Kontrollera din lokala bete butik för att se vad beten de har tillgängliga eller fånga din egen.
5.
Lägg ditt spö ut så långt du kan. Ju längre förbi vågor du ca få det bättre. Pompano vistelse vanligtvis lite längre ut till havs än andra fiskar så om du vill fånga dem du har fått för att få din linje där ute.
6.
Vänta tålmodigt tills Florida pompano biter. Detta gör ta upp till 30 minuter innan avhaspling in kontrollera ditt bete. Försök att vänta så länge som möjligt, vill du inte fortsätta att söka ditt bete och inte ha den i vattnet.
7.
Ställ haken omedelbart med måttligt tryck när du känner en Florida pompano bett. Innan avhaspling fisken i låt det stanna i 5-10 sekunder för att se om någon annan biter. Pompano resa i skolor och om man biter du fortfarande har 1-2 krokar kvar att fånga en annan.
8.
Reel din färska fångst i om ingen annan fisk biter i 5-10 perioden.
9.
Börja tillbaka på steg 4 och njuta av att fånga så mycket Florida pompano som du kan!

tips och varningar


 • Kontrollera lokala lagar beträffande storlek, belopp, och årstider på Florida pompano fiske. Det är viktigt att lyda dessa lagar för att skydda våra fiskbestånd för framtida generationer.


 • Relaterade artiklar


  roligt fiske spel att spela
  hur man gör en självbärande kajak rack
  hur man gör en fungerande fisk lockbete (med foton)
  hur man kan fånga stora bas
  Hur fungerar en länspump arbete?
  darttavla reglering mätningar
  hur man fiskar för tilapia
  hur man laddar en muzzleloader TÄNDHATT
  hur man installerar kajak spöhållare
  hur man fiskar med cirkelkrokar