hur man köper en elektrisk skoter cykel

hur man köper en elektrisk skoter cykel

En elektrisk scooter cykel är i grunden en cykel med elmotor och ett batteri som driver motorn. Batteriet behöver laddas efter 40 miles eller så, om du inte har en pedal cykel som laddar batteriet som du pedalen. Vissa skoter cyklar är det slag som man står på med en elmotor och små hjul. Motorerna på vissa elektrisk skoter cyklar kan vara extremt kraftfull och nå hastigheter på 50 mph eller mer
1.
Know fältet. När du handlar för en elektrisk skoter cykel, att du vet vilken typ du vill köpa. Lätta elfordon (LEVs) kan vara stora eller små. En liten stand-up-and-push typ skoter är för korta avstånd och kan bäras i en bil eller till ditt kontor. En standard pedal cykel kan göras till en skoter cykel med ett kit eller kan köpas färdiga. Kit för standard pedal cyklar har ett lätt batteri och en liten motor som passar diskret i de främre eller bakre hjulet.
Motorerna på skoter cyklar har en räckvidd från 250 till 1. 500 watt. Storleken på motorn kommer att avgöra vilken typ av batteri kommer att utföras på cykeln och hur lång tid batteriet kan användas innan det behöver laddas.
Välj en stor motor på ett färdigt scooter om du vill gå fort och bära föremål eller människor med dig. Alternativt, om ditt mål är bara att komma dit med minsta trampa, med en hastighet av 20 mph, sedan ett kit för att konvertera din vanliga cykel till ett motordrivet cykel är för dig.
2.
Hitta källor. LightEVs är nu mycket populär och kan köpas på motorcykel butiker samt online. Kolla Motorbikes. com att se listor av lätta elfordon, tillverkare och satser (se Resurser).
Titta på "A till B Magazine" (främst finns i Storbritannien) och kolla i ditt bibliotek eller bokhandel för " Nationella Cycle Network Guide "och andra informativa böcker om elektrisk skoter cyklar.
3.
Kolla in priser. En färdig elektrisk skoter cykel kan kosta så lite som $ 350, men det prisintervall för färdiga scooter cyklar går hela vägen upp till $ 3. 000 för Currie /EZIP /IZIP Cykel.
En Amped cykel kit kostar $ 330, men kit för att konvertera din vanliga cykel till elkraft kan kosta så mycket som $ 1,049 för en BMC 1000W borstlös nav motor elektrisk cykel ebike kit.

Tips och Varningar


 • När du köper en elektrisk skoter cykel, få information om batteriet, fråga om den måste bytas ut och var man köpa en ny om det behövs. Fråga om återförsäljare reparationer och se till att få garantierOm du köper en begagnad cykel, har en mekaniker kunnig om elektriska cyklar titta på det först för att se det kommer att fungera under en lång stund.
 • Om du köper ett kit för att ändra din pedal cykel till en elektrisk motorcykel, att du vet om både motorer och cyklar eller har örat av en kunnig person som kan hjälpa dig. Kom ihåg att eldrivna fordon är inte bilar och är föremål för restriktioner på landsvägar och motorvägar.


 • Relaterade artiklar


  hur transportera dina barn på cykel
  hur man kan undvika en attack puma
  historia puma knivar
  knop som används i fisket
  hur du köper campingutrustning för billiga
  hur man installerar en klocka plats cykel barn
  vinterkläder råd
  Hur man väljer en monteringsfäste cykelhållaren
  hur man installerar en morrhår kex
  snooker pool cue tips