hur man köper löparskor för barn

hur man köper löparskor för barn

Du gillar att vandra och du vill dela det roliga med ditt barn. De behöver rätt vandring skor. Bad skor eller strumpor kan förstöra upplevelsen för både dig och ditt barn. Se till att vandringen är bra genom att förebygga blåsor och ömma fötter med lämpliga vandrarskor för barn

Du behöver:
ett barn
. en skoaffär som bär ett brett utbud av skor.
.


1.
Mål för komfort.
Comfort är den viktigaste faktorn vid valet av löparskor för barn. Ditt barn kommer inte att njuta av upplevelsen om skon eller stöveln inte känns bra.
2.
Fit går hand i hand med komfort.
En dålig passform kommer att vara obekväm. Ta dig tid att mäta ditt barns fot i butiken. Fråga en säljare för att hjälpa dig om du är osäker på hur. Tårna ska kunna vicka fritt och inte röra i slutet av skon eller stöveln. Hälen ska stanna ordentligt på plats när man går. Skon ska krama sin fot på sidorna.
När jag försöker på barnens skor du behöver för att ställa massor av särskilda "ja eller nej" frågor för att kontrollera att skon passar. Är tårna vidröra slutet av skon? Har din häl vicka runt? Är din fot trängs på sidorna?
Om man frågar "Hur känns det?", Kommer du förmodligen få "bra, fina eller OK" som svar. Barn vet inte, detta är nytt för dem.
3.
Använd rätt strumpor.
Se till att barnet bär samma stil strumpor försöker på skor som han /hon kommer vid vandring. Det hjälper att hitta rätt passform.
4.
Minimera skon.
För mycket sko kan vara ett stort problem. De flesta barn behöver inte tunga stadiga kängor. Vikt blir ett problem. Ditt barn kan trötta ut snabbt med tunga kängor. Styvhet är ett problem. Barnen blir ömma fötter om bagageutrymmet är alltså för styvt.
Plus, är du förmodligen inte tagit ditt barn backpacking till toppen av Mt. Everest. Barnvänlig vandringar oftast inte kräver tunga kängor.
En flexibel bra passform sneaker är oftast perfekt vandring skor för barn.
5.
Kom ihåg, det viktigaste att hitta vandring skor för barn är att hitta skor som han /hon kommer att få bära.

tips och varningar


 • korta vandringar är bäst för barnen. Färre fotproblem på en kort vandring.
 • Barn är mer känsliga för blåsor. För dig är en blåsa inte slutet på världen. Det är för ett litet barn.


 • Relaterade artiklar


  instruktioner om att sätta ihop biljardbord
  hur man peta pol
  vad kikarsikte ska jag använda för att jaga vildsvin på natten?
  frisbeegolf information
  hur att rigga levande bete för att fånga mer havskatt
  hur man gör en tjudra Kulstången
  historia av stål fällor
  hur du tar bort lukt från båt slaget fack
  historia banan sätet cykel
  hur man gör ett samtal kalkon wingbone