hur man lär barn att surfa på land

hur man lär barn att surfa på land

Varje barn jag känner skulle älska att vara en surfare flicka eller dude. Surfers är cool med sina skär, axlar solbränna och starka ben. När de rider på vågorna, alla klockor. Surflektioner dock gå för minst $ 40 i timmen. För att minska kostnaderna för nybörjare lektioner, här är några tips för att lära ditt barn att surfa första på land

Du behöver:.
Surfboard
Land.
Practice.
Practice.
Praktiken.


1.
Om du inte har något emot bekostnad, många butiker, däribland Wal-Mart, bära brädor mark surfa nu. De liknar en timglasformad skateboard. Detta hur-till artikeln inte kräver en sådan enhet.
2.
Tänka på SURFBRÄDA som en hund. Lägg din vanliga surfbräda på marken eller sand, se till att skegs /fenor av styrelsen vila i ett hål eller en mjuk plats. Vi vill inte skada dessa. Tala om för barnet att titta på surfbräda som en hund. Den främre är näsan, är tillbaka i svansen, och den har ett koppel.
3.
För markrelaterad paddling. Har ditt barn ligga platt på bordet med armarna åt sidan och huvudet upp. Se hans /hennes vikt fördelas på rätt sätt.
4.
PRAKTISKA popup-fönster. Från liggande ställning, har barnet snabbt vila händerna på bordet men gjorde fötterna i. POP upp till en halv stående ställning i en snabb rörelse. Detta kommer att kräva en hel del övning.
5.
PRAXIS stående. Slutligen, för före nybörjare lektion på land, låt barnet balansen på brädan, står med armarna delvis ut. En hel del hårt arbete i vattnet kommer att följa, men om du följer dessa steg på land, åtminstone ditt barn kommer att undvika att se ut som en fullständig novis framför en publik. Grunderna kommer att ha behandlats långt innan de slagit stranden.

Tips och varningar


 • alltid ha en vuxen närvarande.


 • Relaterade artiklar


  hur man använder en aluminium kanot
  hur huden en katt
  typer av ädelfisk
  fågel på redskap för identifiering
  de bästa sätten att rena vatten
  historia Kershaw knivar
  hur man kan inreda en cykelkorg
  reglerna i fotboll
  hur man cykla säkert och lagligt
  tips om överlevnad i vildmarken