hur man packar en kylare för camping och vilken mat att packa för camping

hur man packar en kylare för camping och vilken mat att packa för camping

Det är första gången gå på en campingtur och du har ingen aning hur du packar en kylväska. Kanske har du gått före och visat maten flyter i kylaren. Jag har hittat ett enkelt sätt att packa svalare, utan allt blir våt och blöt. Dessutom kommer du spara pengar! Dessutom kommer det lätta din last så att du inte har så mycket att bära

Du behöver:
Tomma mjölkkartonger-gallon och /eller 1 /2 liter
. . Drycker.
Mat och snacks.
Plast Mat behållarna.
Förvaring av livsmedel Bags.


1.
Den viktigaste lärdomen jag har lärt mig om att hålla maten kall är att investera i en bra kylare. Jag har gjort en del efterforskningar och jag gillar Coleman kylare. Jag säger inte att du behöver köpa ett Coleman, men en frigolit kylaren kommer inte att fungera lika bra för en veckolång resa.
2.
Ta tomma mjölkkartonger och tvätta dem noggrant. Använd tvål och vatten och skölj väl. Fyll kannor med 2 /3 vatten. Sätt tillbaka locket och sätta i frysen. Detta kommer att användas som din isen och som ditt dricksvatten så var säker på att de är rena och fria från tvål. Om du fyller kannan med för mycket vatten kommer det att expandera och kunde bryta.
3.
Nu är det dags att packa svalare. Jag tar alltid massor av drinkar, speciellt när du vet att vädret kommer att bli varmt. Jag föredrar plastburkar med dricka så du kan sätta på locket igen om du inte är klar. Det är mindre avfall. Dessutom håller den buggar ut. Ta med en mängd olika drycker så att du inte blir uttråkad. Vatten, saft, iste, sportdrycker och apelsinjuice är bra val. Jag tar också en del av de flaskor och frysa dem för att hålla den svalare kall. De är också trevlig och kall när färdig att drickas.
4.
Nu hur är det med fryst mjölk kannor? Jo, de sättas i kylaren och användas som is för att hålla maten kall. Eftersom de smälter så kan du använda vatten att dricka, göra kaffe, borsta tänderna, skölja disken eller att laga mat. Nu behöver du inte ta så mycket vatten som du trodde eftersom det kommer att vara i kylaren. Om vattnet är fryst och du behöver använda den, kan du klippa alltid öppna en kruka, lägga den i en kastrull och smält den.
5.
Använda fryst mjölk kannor hålla mat kall och hålla den från flytande. Du kommer att få några väta eftersom den smältande orsakar några kondens, men inte som säckar med is. Eftersom du får kondens, rekommenderar jag att använda påsar för förvaring av livsmedel för att få din mat i. Till exempel är korv rätta i en förvaringspåse i sin originalförpackning. Detta gör att du kan öppna hundarna, äta ett par och lagra tillbaka i kylaren.
6.
Ägg är den tuffaste objekt att lagra. Jag föreslår att hålla dem på topp i en lagerhylla. Om du inte kan hitta en kylare med lagerhylla, har jag funnit campingen ägget innehavarna fungerar mycket bra. Du hittar dem på någon camping butik.
7.
Andra livsmedel att packa är objekt som du kan göra utan en eld. Ett exempel kan vara lunchkött och jordnötssmör gelé för att göra smörgåsar, kex och ost, Lunchables, eller någon annan kombination man kan tänka sig. Du måste vara beredd att äta i tältet om det regnar och kan inte göra en måltid över elden. Du vill aldrig laga mat i tältet.
8.
Planera varje dag meny och så du har alla ingredienser du behöver. Välj ytterligare två måltider som går snabbt att tillreda. Ibland kan du komma tillbaka till er camping och bara inte känner för att göra en sådan röra. Förpackad makaroner och ost, konserverad ravioli, varmkorv, bratwurst och hamburgare enkelt.


Relaterade artiklar


vilken vikt som fiskar kan en zebco 33 fångsten utan att bryta?
hur braxen fisk i en liten södra älv
hem pingisbord instruktioner
marina gps instruktioner
regnbågslax fiskebestämmelser
hur man byter öppna kort Water Scuba från PADI
Bass Fishing tips för små dammar
hur man vandra med barn och överleva
överlevare tips
lätt camping livsmedel