instruktioner för en cykelhållare

instruktioner för en cykelhållare

När cykelleder och cykelvänlig vägar är för långt bort, kanske du måste köra din cykel till utgångspunkten. Särskilda transportörer kan du ta cykelturer att börja och sluta vid leden huvuden eller cykelvägar, och transportörerna erbjuder möjlighet att ta din tvåhjuling på semester

Plocka den högra hållaren

Bärare passar de flesta fordon och finns i versioner som montera på bålen, på en mottagare i lås, eller på taket. Y-stil trunk monterade transportörerna är stabila, för lite cykel studsa som kan orsaka skada bilen. Denna typ är lätt tas bort för förvaring och lämnar inte något permanent maskinvarufel på fordon.

Hitch-monterad bärare, naturligtvis, fungerar bara på fordon med dragkrok. Takräcken inte kräver någon speciell bil utrustning, men måste konfigureras för det specifika fordonet (eftersom deras monteringsdetaljer kompisar med fordonets avrinningslister, och de varierar kraftigt). Takräcken kan bära så många som sju cyklar, andra typer typiskt bära högst tre eller fyra.

Installera transportören

Det förfarande för att fästa tak-och dragkrok monterad bärare är okomplicerad, men varierar med transportören modellen. För trunk monterade transportörer, krokar tre uppsättningar vanligtvis monteras i den bakre stötfångaren och bål. Pop stammen, stäng sedan men inte spärren. Kontrollera att transportören är centrerad på stammen med stötfångaren stabilisatorer rör vid bakre stötfångaren och bål.

Placera toppen, botten och sida krokar (om sidan clips finns tillgängliga) under bagageutrymmet i sina respektive ståndpunkter, sedan spärren stammen. Dra åt remmarna så att transportören inte kan flyttas från sida till sida med fast bogserbåtar. Dra sedan åt de två sidobanden. En lös transportör kommer att studsa på ojämna vägar och kan orsaka skador på stammen.

Pågående vård

Kolla transportören remmar regelbundet och dra åt vid behov. Ta transportföretag från fordonet när de inte används för att undvika att minska bilens bränsleförbrukning onödan.


Relaterade artiklar


hur flytta din cykel växlar
hur man använder mörkerseende kikarsikten
hur man bygger en paintball raket
hur åka vattenskidor säkert
hur man kan jämföra luftmadrasser
hur man använder en kamel pack
hur man gör en riktig australisk bumerang
hur man kan fånga mer fisk med en död räka
hur man bygger en woodsball fästning
råd om neopren vadare