motorcykel fundraiser idéer

motorcykel fundraiser idéer

Motorcykel insamlingar kan vara ett bra sätt att visa upp din cykel och njuta av en eftermiddag med andra entusiaster. Denna typ av insamlingar är inte bara kul utan kan också gynna många organisationer och välgörenhetsorganisationer. Det finns flera motorcykel fundraiser idéer som möjligt för enskilda att delta i och bidra till deras särskild anledning

Idéer för insamlingar

Några av de saker du kan göra för att få motorcykel insamlingar omfatta rider välgörenhet cykel och kör poker. De flesta organisationer brukar värd välgörenhet cykelturer under våren och sommaren för att säkerställa en bra sväng ut på grund av varmare väder. Ryttarna startar med en inledande plats och sedan rida som en grupp till en anvisad plats. När ritt slutar, finns det oftast en kock ute och levande musik att få folk att stanna ett tag och spendera mer pengar på insamlingen.

Poker kör är lite mer komplicerat i att alla deltagare lämnar på en angiven tid och följa en rutt på en karta för att komma till nästa rastplats. Den roliga delen av Poker Run är att ryttaren har en checklista för vissa föremål han eller hon måste hitta längs vägen. Vid varje stopp punkt, får ryttaren en poker kort och beroende på vilket kort får ryttaren skall kunna prisbelönas. Vid Poker kör, går merparten av pengarna till välgörenhet eller organisation och resten av pengarna går till det vinnande ryttare.

Andra förslag

Andra motorcykel fundraiser idéer omfatta auktioner, utlottningar och motorcykel försäljning skjorta. Motorcykel minnessaker och veteranmotorcyklar är bra för auktioner på grund av historien bakom cyklar och samlarobjekt motorcykel. Raffles är oftast populära insamlingar eftersom föremålen lottades ut är ofta dyra och kan variera från skräddarsydd hackar och cyklar samt hjälmar och andra redskap. Individer brukar åka till Raffles och köpa många biljetter att öka sina chanser att vinna, vilket resulterar i god försäljning för insamlingen.

Tillsammans med de andra fundraiser idéer, t-shirt försäljning är en stor insamling för motorcykeln entusiasten. Män och kvinnor ryttare brukar äga stolthet i ståta med en skjorta från en motorcykel händelse som de har deltagit. På de flesta skjortor, är namnet på händelsen på fram-eller baksida, inklusive datum och plats. Ofta shirt försäljning för insamlingar kommer att omfatta andra leverantörer som har smycken, vintage kläder cykel och andra kläder. Händelsen gör pengar eftersom deltagarna kan betala ett fast pris för att delta i insamlingen och sedan kan köpa så mycket de vill, ofta till ett billigare pris, istället för att köpa varan i en butik.

Skadeståndsansvar och försäkring

Om värd en motorcykel insamling som innebär deltagaren ridning i evenemanget, är det viktigt att låta varje deltagare underteckna en friskrivning form och styrka försäkring. Skulden bör finnas att om ryttaren är inblandat i ett vrak eller någon typ av potentiellt skadliga incidenter kunde ryttaren inte hålla organisationen ansvarig för händelsen.


Relaterade artiklar


hur man kan kasta ett nät
Hur fungerar ett skärverk arbete?
hur man gör en fixie cykel för billig
typer av jakt pilbågar
det bästa sättet att jaga rådjur
hur man tar hand om biljardköer
sommar ungdomsverksamhet
den bästa flugfiske utrustning
Hur du ser på en solnedgång från bergen
hur man bygger en båge rack